Nyerő széria

602

Tovább folytatta szenzációs tavaszi sorozatát a női kézilabda NB II-ben a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata, idei nyolc meccséből hétszer nyert. A Cápák hetedik áldozata vasárnap este a Szigetszentmiklós volt. A vendégek az első negyedórában ráijesztettek házigazdájukra, 11-8-ra vezettek, de az első félidei hajrá 7-2-re nyert hazai rohama helyreállította a papírformát és magabiztosan nyert a Cegléd. A heti serdülő és felnőtt győztesek mellé az ifi keret is csatlakozott, ők a Dunavarsány ellen nyertek magabiztos játékkal, nagy különbséggel.
Női kézilabda NB II
Felnőtt
Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklós 34–27 (17–14)
Cegléd, 200 néző, vezette Kocsis, Székesi.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Mertlik Mónika 7, Vuletic Suncica 7, Kisjuhász Petra 6 (3), Dobos Renáta 4, Herceg Réka 4, Tóth Ágnes 3, Ade Sowunmi 2, Török Melinda 1, Peszeki Laura.
Kiállítás: 4, ill. 4 perc.
Hétméteres: 3/3, ill. 2/2
Tóth Norbert edző: Nagy küzdelem árán, a második félidőben mutatott jobb támadásnak és védekezésnek köszönhetően sikerült ellépni a Szigetszentmiklóstól. Nem a legjobb mérkőzésünk volt, de küzdelemben nem volt hiány, ezért miénk lett a két pont, így győzelemmel köszönhettünk el az utolsó hazai mérkőzésünkön.
Ifjúsági
Ceglédi Kék Cápák – Dunavarsányi TE 36–22 (14–10)
Cegléd: Kopcsa Karolina (kapus), Peszeki Laura 19 (4), Farkas Fruzsina 4, Kovács Alíz 4 (1), Baricza Viktória 3, Fehér Natália 3, Takó Emese 2, Benkő Barbara 1, Fedák Antónia, Simon Anna.
Kiállítás: 0, ill. 2 perc.
Hétméteres: 7/5, ill. 4/3.
Tóth Norbert edző: Ebben az ifi számára nehéz bajnokságban végre egy kis sikerélményhez juthattak a lányok. Nehézkesen indult a mérkőzés, de aztán sikerült a különbséget növelni és győzedelmeskedni. Gratulálok a csapatnak!