Nyert a felnőtt a csapat

569

A hétvégén a ceglédi tekések a Bátonyterenye csapatát fogadták. A hazaiak reménykedtek, hogy végre újra beindul a pontszerző gépezet, mivel az elmúlt fordulókban hazai pályán pár fás különbségekkel veszítették el mérkőzésüket. További remény volt a Bátonyterenye, mivel amennyire kimagasló eredményekkel és magabiztossággal győznek hazai pályán, úgy annyira szerencsétlenül alakulnak rendszerint az idegenbeli mérkőzéseik.
Az első sorban Rimóczi szép eredménnyel, de szoros küzdelemben megszerezte a pontot, amíg Pordánnál az utolsó gurításban sikerült 1 fával megszereznie a győzelmet.
Így az állás mindenki nagy meglepetésére 2:0 a Ceglédnek és +23 fa.
A középső sorban mintha az első sor izgalmai folytatódtak volna, Bírónak szintén az utolsó gurításnál dőlt el a pont sorsa, szerencsére a hazaiak javára, míg társa, Zsiros magabiztosan besöpörte a pontot. A második sor után 4:0 a hazaiaknak és +65 fa.
Egy csapatpont már megvan biztosan, így az utolsó sornak a fát kellett tartani, hogy meglegyen a másik pont is. Szerencsére Hűvös kiélezett harcban csak pár fás vereséget szenvedett, amíg társa, Sápi meg tudta akadályozni az eddigi többletfa elvesztését.
Teke NB I, Keleti-csoport
Felnőtt
Ceglédi VSE – Bátonyterenyei TK 6:2 (3223:3201)
Cegléd: Rimóczi Zoltán (575), Pordán Ádám (519), Zsiros Gyula (534), Bíró József (535), Sápi Tamás (501), Hűvös Zsolt (559).
Az ifjúságiaknál Kecskeméti Szebasztián magabiztosan besöpörte a pontot, de a hazaiak szerencsétlenségére Világosi Attilának már az elején sérülés miatt be kellett fejeznie a mérkőzést, és helyén a hazaiak nem tudtak mást elindítani, így a sima nyerési lehetőségből sajnos vereség lett.
Ifjúsági
Ceglédi VSE – Bátonyterenyei TK 1:3 (522:890)
Cegléd: Kecskeméti Szebasztián (499), Világosi Attila (23).

A következő fordulóban a Szank csapatához látogatnak a ceglédiek. Mindkét együttesnek fontos lenne a győzelem, hogy elkerüljék a kieső helyek egyikét, így kemény és izgalmas mérkőzés várható.