Országos döntőben a csapatok

724

A hétvégén rendezték a diák és serdülő szabadfogású területi birkózó csapatbajnokságokat. A Közép-Magyarország Területi Bajnokságra vasárnap Abonyban került sor, ahol a két hét múlva Egerben megrendezésre kerülő országos döntőbe jutásért küzdöttek a csapatok. A CVSE – T.S. Integral mindkét korosztályban indította a csapatát, amit a diákok és a serdülők is magabiztosan meg is nyertek. A diákok a Tököl és Dunaferr csapataival került egy csoportba, ahol a ceglédiek 43-11 és 44-5 arányban legyőzték ellenfeleiket. A döntőben az Érd következett, ahol 39-16-os ceglédi győzelem született. A serdülők a Sziget SC és az Abony csapataival mérkőztek a döntőbe kerülésért. A ceglédiek itt is magabiztosan jutottak a döntőbe, ahol szintén az Érddel küzdöttek az eső helyért. Végül a döntőben minden mérkőzést megnyerve 50-0-ra nyertek és ezzel mind a két csapat az országos döntőbe jutott.

A diákcsapat tagjai: Ujszászi Hanna, Grünberger Márk, Józsa Attila, Manczák Máriusz Rúben, Cseh Dávid, Mizsei Milán, Mizsei Ádám, Német Attila, Deák Gergő, Csiszár Márkó, Varró Zoltán és Ujszászi Szabolcs.

A serdülő csapat tagjai: Török Olivér, Rafael Dániel, Rehor Levente, Szabó Richárd, Katona Zoltán, Komáromi Viktor, Molnár Pál, Pataki Szebasztián, Mizsei Csaba, Papp Lajos, Medgyes Mátyás és Tauber István.

A csapatbajnokság mellett a Skultéty Sándor Emlékversenyt is megrendezték. A ceglédiek a legkisebbeknél is szép eredményeket értek el. Manczák Rajmand révén egy különdíj is Ceglédre került. A versenyen nyújtott teljesítménye alapján a legjobb versenyzőnek járó különdíjat vehette át az eredményhirdetésnél. A csapatversenyben a ceglédiek a harmadik helyen végeztek az ESMTK és Abony mögött.

Skultéty Sándor Emlékverseny

Szabadfogás

Gyermek II.

20 kg 3. Báger Dorina és Józsa Nikoletta

22 kg 3. Csontos Pál

24 kg 1. Budai Milán

25 kg 2. Mészáros-Wolf Márton

Gyermek I.

22 kg 1. Kovács Roland

28 kg 3. Mojs Rómeó

32 kg 2. Budai Ferenc 3. Fekete Ádám és Szabó Roland 5. Báger Barbara

35 kg 1. Manczák Rajmand 3. Petrik Csaba 5. Józsa Kinga

38 kg 3. Ungvári Tibor 5. Kecskeméti Norbert

46 kg 2. Molnár Vivien