Ötödik helyen zárt a felnőtt csapat

449

A női kézilabda NB II utolsó fordulójában, vasárnap a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata Örkényben győzelemmel zárta a sikerekkel teletűzdelt tavaszát és az ötödik helyen a bajnokságot. Az ifjúságiak ugyanott két találattal alulmaradtak egy hetvennégy gólos meccsen.
Női kézilabda NB II
Felnőtt
Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 26–34 (16–18)
Örkény, 60 néző, vezette György, Horváth.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Kisjuhász Petra 9 (6), Mertlik Mónika 7, Vuletic Suncica 7, Ade Sowunmi 4, Dobos Renáta 3, Herceg Réka 3, Tóth Ágnes 1, Tóth Adrien, Török Melinda, Peszeki Laura, Takács Viktória.
Kiállítás: 4, ill. 2 perc.
Hétméteres: 6/6, ill. 6/6.
Tóth Norbert edző: A mai mérkőzés megmutatta, hogy mennyire egységes csapat tudunk lenni! Mindenki küzdve, egymásért harcolva, még a sérülések sem hátráltattak abban, hogy behúzzuk ezt az igen fontos két pontot. Büszke vagyok az elért tavaszi szezon mérlegével, bár voltak súrlódások, mégis a pályán megmutatkozott az egységes hozzáállás. Sokkal jobban akartuk ezt a mérkőzést, és mikor már nagyobb volt a különbség, akkor sem álltunk meg és élveztük a maradék perceket. Tisztes és szép lezárása volt a tavasznak és ezzel a bajnokságnak is. Mindenki kivette a részét a mai napon! Hajrá Cápák!
Ifjúsági
Inárcs-Örkény KC – Ceglédi Kék Cápák 38–36 (25–19)
Cegléd: Kopcsa Karolina, Oláh Anna (kapusok), Takács Viktória 16 (3), Peszeki Laura 9 (3), Fehér Natália 4, Fedák Antónia 3, Kovács Alíz 2, Simon Anna 2, Baricza Viktória, Takó Emese.
Kiállítás: 8, ill. 6 perc.
Hétméteres: 6/5, ill. 7/6.
Tóth Norbert edző: Elég nehézkesen rázódtunk bele a mérkőzésbe, rossz védekezéssel és kapusteljesítmény nélkül. Aztán az iramra nem volt panasz, viszont a védekezésünk továbbra sem volt egységes. A második félidőben viszont feljavult a kapusteljesítmény és tudtunk gyors lerohanásokat vinni! Ha nagyobb akarással és keményebb védekezéssel játszottunk volna, akkor miénk a két pont, így viszont egy sokgólos mérkőzésen alulmaradtunk!