Rövid híreink

1328

20 ÉVES A RELEVÉ

Táncgálával zárta a tanévet a Relevé Tánciskola. Minden csoport bemutatta legújabb koreográfiáját. De nemcsak az előadásokon volt a hangsúly, hiszen idén ünnepli a 20. születésnapját a tánciskola. Tanévzáró táncgálával ünnepelte 20. születésnapját a Relevé Tánciskola a hétvégén. A fellépéseken a legkisebbek, nagyobbak és a profi felnőtt táncosok is bemutatták legújabb koreográfiájukat. Ilyenkor a szülők, rokonok, ismerősök és a barátok is megnézhetik mi mindent tanultak a gyerekek az elmúlt hónapokban. A gálaműsor után pedig megünnepelték a tánciskola 20. születésnapját. Az Ipartestületi Székházban gyűltek össze kicsik és nagyok egyaránt, ahol közösen vágták fel és kóstolták meg a születésnapi tortát.

TŰZOLTÓAUTÓVAL ÉRKEZETT AZ IFJÚ PÁR

Különleges esküvő tanúi lehettek a ceglédiek a hétvégén. Egy régi típusú tűzoltóautóval érkezett az ifjú pár a Városházára, ahol fúvósok és egyenruhások köszöntötték őket. Ez persze nem véletlen, hiszen egy ceglédi tűzoltó százados, Pecsenyei Ferenc mondta ki élete párjával a boldogító igent.

ANYÁK NAPI ÜNNEPSÉG AZ UGYERI ISKOLÁBAN

Versek, dalok, táncok. Ezek mind az édesanyáknak szóltak hétvégén az ugyeri iskolában. Az intézmény auláját megtöltötték a szülők, akik meghatottan figyelték gyermekeik előadását. És persze nem maradhatott el a virág sem, amit a rendezvény végén minden édesanya és nagymama átvehetett gyermekétől, unokájától.