Rövid híreink

1230

Telefonon akarnak ismeretlenek személyes adatokat kicsalni. A UPC MAgyarország honlapján arra hívja fel ügyfelei figyelmét, hogy az utóbbi hetekben megszaporodtak azok az esetek, amikor ismeretlen személyek az ő nevükben adategyeztetésre hivatkozva telefonon keresik meg az ügyfeleket és elkérik személyes adataikat.

Arra kérik az ügyfeleket, hogy minden olyan esetben, amikor adategyeztetési céllal a cég nevében keresik őket telefonon, ellenőrizzék, hogy milyen telefonszámról érkezik a hívás, annak érdekében, hogy az esetleges visszaéléseket megelőzzék.
A kábelszolgáltató ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségnél.

*

Óvodapedagógus- Fejlesztőpedagógus munkakör betöltésére keres munkatársat a Pesti úti óvoda. Méghozzá azonnali kezdéssel. A Munkavégzés helye: a Pesti Úti Óvoda és Köztársaság utcai Tagóvodája. A munkakörbe tartozó feladatok között van a Pedagógiai Szakszolgálat által kiállított szakvélemények alapján az óvodás gyermekek egyéni fejlesztése; a fejlesztési időszakon kívül eső időben óvodapedagógusi feladatok ellátása. Jelentkezni  személyesen lehet az óvodában, a Pesti út 10. szám alatt.

*

Médiatanács 16 pályázót nyilvánított kedvezményezetté a közösségi médiaszolgáltatók számára kiírt műszaki pályázat első fordulójában. A nyertesek összesen 40,8 millió forintot fordíthatnak a pályázaton keresztül stúdió-, hang- és fénytechnikai berendezések, műsorjel-átviteli eszközök és a médiaszolgáltatáshoz szükséges számítástechnikai felszerelések vásárlására. A nyertesek között van a Mária Rádió ceglédi stúdiója is.