Rövid híreink

1158

NYILVÁNOSAK A VAGYONNYILATKOZATOK

Időben benyújtották vagyonnyilatkozatukat a ceglédi országgyűlési képviselők. Az egy listás illetve egy egyénileg választott képviselő anyagi helyzetéről szóló nyilatkozat a parlament hivatalos honlapján, a www.parlament.hu-n is hozzáférhető.  Rövid híreink következnek.

A FIDESZ-KDNP színeiben megválasztott Földi László fele részben tulajdonosa egy lakóházas ingatlannak, valamint egyedüli tulajdonosa 34ezer négyzetméternyi gyümölcsösnek illetve egy több mint 20.000 négyzetméteres szántónak. 2014-ben vásárolt egy KIA személyautót, ez továbbra is tulajdonában van. 2016-ban pedig egy Renault személyautóval és egy 125 cm3 motorkerékpárral bővült a tulajdonában lévő járművek száma. Pénzintézet felé több mint 10 millió forintos tartozása van, takarékbetétben elhelyezett megtakarítása: 3 millió forint. A Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselője, Volner János tulajdonában 2016-ban sem ingatlan, sem gépjármű nem volt. Takarékbetétben elhelyezett megtakarítása valamivel több mint 2,5 millió forint, készpénzben pedig 11500 euróval rendelkezik.

SZÁNDÉKOS RONGÁLÁS A VÁROSBAN

Szándékos rongálás elkövetése miatt a Ceglédi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya kéri, hogy akik érdemi információval rendelkeznek a felvételen szereplő személyről, hívják Dorogi Viktória r. századost a 06-53/310-066-os vagy a 0620/961-9818-as telefonszámon. Segítő közreműködésüket előre is köszönik.

ADJON ÖN IS VÉRT, HA TEHETI!

Nyissa az új évet egy jó cselekedettel és adjon vért – írják a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat közleményében. Szeretnék ösztönözni az embereket, mert a tartós hideg és a megfázásos megbetegedések miatt januárban a vártnál alacsonyabb volt a véradói aktivitás. A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat a biztonságos nemzeti vérkészlet fenntartása érdekében arra kér mindenkit, aki egészségesnek érzi magát, vegyen részt az országban szervezett véradások valamelyikén. Cegléden március 1-jén tartják a következő véradást a kórházban.