Sajtótájékoztatót tartott Volner János

946

A közvélemény kutatók mérése alapján ebben a választókerületben Volner János az esélyes ellenzéki jelölt – mondta a Jobbikos országgyűlési képviselő a sajtótájékoztatóján. De arról is beszélt, hogy vitára hívná Földi László országgyűlési képviselőt.

Sajtótájékoztatót tartott ma délután Volner János. A Jobbikos országgyűlési képviselő beszédében arra kéri a lakosságot, hogy támogassák őt szavazataikkal.

VOLNER JÁNOS, országgyűlési képviselő, Jobbik: ,,Az összes közvélemény kutató mérése szerint ebben a választókerületben én vagyok a Földi László leváltására esélyes ellenzéki jelölt. Ezért mindenkit arra kérek, hogy ha le szeretné váltani a Fideszt akkor szavazzon rám. Támogasson engem a szavazatával, hiszen ez csak úgy lehetséges, ha nem vesznek el a szavazatok egy másik jelöltre leadott szavazattal.”

Volner János úgy fogalmazott: a baloldal jelöltje, Szüdi János jelenleg az ellenzéki összefogástól veszi el a szavazatokat.

VOLNER JÁNOS, országgyűlési képviselő, Jobbik: ,,Annak az esélyét csökkenti, hogy Földi László leváltható legyen és meg tudjon szabadulni Cegléd és lakossága, valamint a környező települések Földi Lászlótól és a Fidesztől.”

De arról is beszélt, hogy Földi Lászlót egy vitára hívná, a bevándorlás, a gazdaságfejlesztés, az oktatás és az egészségügy témájában.

VOLNER JÁNOS, országgyűlési képviselő, Jobbik: ,,Tisztelettel kérem a képviselő urat arra, hogy erre a nyilvános vitára kerítsünk itt Cegléden sort, jelöljön meg képviselő úr egy hétköznap esti időpontot, amikor ennek a vitának eleget tud tenni és ütköztessük nyilvánosan az érveinket.”

Mindezt azért, hogy a választópolgárok eldönthessék, hogy melyikük a felkészültebb és az alkalmasabb politikus – hangsúlyozta.