Sima győzelem az Alsónémedi ellen

707

A Leány Kézilabda Országos Gyermek Bajnokság hétvégi fordulójában Alsónémediben játszott két mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák. Az első találkozón hatalmas különbséggel, 18 góllal legyőzték a hazai csapatot, majd a csoportelső Dabastól  nagy csatában kaptak ki. A Cegléd a vereség ellenére csoportmásodik és feljutó a felsőházba.

Leány Kézilabda Országos Gyermek Bajnokság

Alsónémedi – Ceglédi Kék Cápák 11-29 (6-18)

Cegléd: Semetka Gréta, Oláh Anna (kapusok), Kökény Hanna 7/1, Takács Viktória 5, Peszeki Laura 4, Simon Anna 4, Pető Luca 3, Varga Nóra 2, Imregi Boglárka 2, Baricza Viktória 1, Fehér Natália 1, Pintér Zsófia, Kádár Kata, Berényi Norina.

Hétméteres 1/1, ill. 3/1.

Kiállítás 4, ill. 0 perc.

Dabas KC VSE – Ceglédi Kék Cápák 21-16 (11-9)

Cegléd: Semetka Gréta, Oláh Anna (kapusok), Veres Anna 6/4, Takács Viktória 4, Varga Nóra 1, Kádár Kata 1, Takó Emese 1, Imregi Boglárka 1, Kelemen Réka 1, Farkas Fruzsina 1, Peszeki Laura, Kökény Hanna, Fehér Natália, Pető Luca.

Hétméteres 3/3, ill. 4/4.

Kiállítás 2, ill. 4 perc.

Spolmin Roberta edző: A vasárnapi játéknapon a két legkülönbözőbb csapat ellen léptünk pályára. Az első mérkőzésünket a házigazda Alsónémedi ellen játszottuk. Bár sokkal nyertünk, egy kicsit kaotikus meccs volt, de tény, hogy olyan felállásokban is játszottunk, amik eddig nem voltak jellemzőek. A második félidőben egy kicsit olyan volt, mintha beoltottak volna minket góllövés ellen, de nagy nehezen azért megtört a jég. Összességében ügyesek voltak a lányok, hajtottak és a hibák sem szegték kedvüket. A második meccsünket a Dabas ellen játszottuk. Az első fordulóban elszenvedett nagyarányú vereség után mindenki elszántan lépett pályára, hogy bebizonyítsuk, nincs ekkora különbség a két csapat között. Mindenki nagyot küzdött az első perctől kezdve. Támadásban is, védekezésben is fegyelmezetten dolgoztak a lányok, örült mindenki a másik góljának, a szerzett labdáknak, meg tulajdonképpen minden jó megmozdulásnak, szóval csapatként küzdöttünk és ezt jó volt látni. A második félidőre elfáradt a társaság, kicsit szétestünk, főleg támadásban, de ettől függetlenül a küzdésért dicséret illeti a lányokat. Sajnos több játékosom is megsérült a mérkőzésen, nekik jobbulást kívánok! Összességében gratulálok a lányoknak a mérkőzésekhez!