Szegváron nyert a Gyula

540

Újra a szegvári pályára látogattak el a ceglédi tekések, akik ezúttal a Gyula SE csapatával mérkőztek. Két hete járt itt az együttes és sajnos azóta sem lett eredményesebb a pálya. A gyulaiak hangulatát fokozta, hogy múlt héten a pályához képest kimagasló eredményt ütöttek és így legyőzték a Szegvárt.
Már az első sorban látszott, hogy a hazaiak is messze távol vannak a múlt heti formájuktól, így bizakodva lehetett várni a fejleményeket. Az első sor végére minimális, 10 fás hátrányban volt a Cegléd, de sajnálatosan elvesztette mindkét pontot. A második sort követően vezetett a ceglédi csapat, igaz, csak 4 fával. Sajnálatosan az állás 3:1 volt ekkor a hazaiaknak. A szezonban most következett be végre, hogy az utolsó sornak nem kellett foglalkozni a hátrány ledolgozásával. De plusz teher volt, hogy mindkét játékosnak meg kellett szerezni a pontot, különben hiába sikerül megtartani a fa különbséget, a mérkőzés döntetlen lesz. A hazai játékosok magabiztosan besöpörték a két pontot és az összfa miatt is megkapták a két pontot, így jól megérdemelten, 7:1 arányban győzött a Gyula SE. Mindkét csapat megállapította, hogy ez a végeredmény nem tükrözte a mérkőzés izgalmát, mivel az első két sorban ha szettenként 1-2 fával jobban teljesít a Cegléd, akkor már a döntetlent biztos megszerezte volna a második sor végére. De a sportban nincs ha!
Teke NB I, Keleti-csoport
Felnőtt
Gyulai SE – Ceglédi VSE 7:1 (3061:2992)
Cegléd: Hűvös Zsolt (496), Pordán Ádám (499), Zsiros Gyula (493), Bíró József (485), Sápi Tamás (515), Rimóczi Zoltán (504).
Az ifjúságiaknál kiélezett küzdelemben, az utolsó gurításokban sikerült győznie a ceglédi fiataloknak.
Ifjúsági
Gyulai SE – Ceglédi VSE 1:3 (962:968)
Cegléd: Kecskeméti Szebasztián (496), Világosi Attila (472).