Szenzációs hajrá az utolsó fordulókban

868

Férfi asztalitenisz NB I, december 3.

Nyírbátori ASE – Szuperinfó-CVSE I. 7:11

Győztek: Molnár Gergő 3, Bogádi Imre 3, Biedermann Dániel 2, Bedő Zoltán 1 valamint a Bogádi-Bedő és a Molnár-Biedermann párosok.

Nagyszerű kezdés után végig uralta a meccset a CVSE csapata. A két ceglédi nevelésű játékos vezérletével fontos mérkőzést sikerült nyerni, mellyel a 3. helyen zárt az együttes a szezon felénél a Szécsény és az Eger csapata mögött.

Pest megye I/A, december 3.

Göd II. – Szuperinfó-CVSE III. 7:11

Győztek: Fodor Árpád 3, Lőrinczy Károly 3, Szalkai Attila 2, Szabó Márk 2 és a Fodor-Szabó páros.

A második és a harmadik helyezett találkozott az utolsó fordulóban. 3:1-es hazai vezetés után sikerült rendezni a sorokat, és ha nem is jó, de küzdelmes és harcias játékkal megfordítani a mérkőzést. A fiatal Szabó Márk 2 győzelme kellemes meglepetés.
A győzelem azt jelenti, hogy az 1. helyen várja a tavaszt a Cegléd!

Pest megye I/C, december 3.

Csemő II. – Szuperinfó-CVSE IV. 0:18

Győztek: Hörömpő Ferenc 4, Tótin Kristóf 4, Fenyvesi Attila 4, Hegyi Gergő 4 és a Hörömpő-Tótin valamint a Fenyvesi-Hegyi párosok.

Sima győzelem született, ami – mivel a rivális Dunakeszi kikapott – azt jelenti, hogy a csapat szintén az 1. helyen fordul rá a 2017-es évre.

Pest Megyei Diákolimpia Nagykőrös, december 3.

I-II-es korcsoport

3. Petrik Solt András (Várkonyi István Általános Iskola, Cegléd)

Azután, hogy Petrik Solt András megnyerte a ceglédi körzeti versenyt, szombaton már a megyein képviselte iskoláját. A népes mezőnyben bronzéremig jutott, ami nagyszerű teljesítmény a 10 éves versenyzőtől.