Szombaton kezdődik a fesztivál

1258

Már állnak a sátrak, kialakították a parkolót, szinte minden készen áll a hétvégi pálinkafesztiválhoz Újszilváson. Szombaton és vasárnap is reggeltől hajnalig várják a látogatókat. Koncertet ad egyebek között Korda György és Balázs Klári, Csepregi Éva és  Republic zenekar is.

Javában zajlanak az előkészületek.  A szervezők, és a kiállítók már napok óta azon dolgoznak, hogy szombatra minden tökéletes legyen.

BOLYHOS ZOLTÁN ügyvezető igazgató Bolyhos és Fia Bt: „Hétfő reggel kezdtük az építkezést, azt lehet már mondani, hogy a gerince készen van az építkezésnek, az italok, eszközök érkeznek folyamatosan, pénteken estére minden készen lesz, tehát a szombat reggeli, délelőtti nyitás az úgy néz ki, hogy rendben van.”

Ez pedig köszönhető minden segítőnek. Hiszen már a 12. fesztiválra készülnek, vagyis tapasztalat már sok van, de azért sosem lehet elégszer köszönetet mondani a segítőknek.

BOLYHOS ZOLTÁN ügyvezető igazgató Bolyhos és Fia Bt: „Rutinszerű azért, mert nem először csináljuk, de azért azt ki kell emelnem, hogy azok a kollégák, aki itt mögöttem éppen építkeznek, ha ők nem lennének, akkor a fesztivál sem lenne.”

Ebben az évben kiemelten keresték az árusok a fesztivált. A vidámpark is újdonságokkal készült. Úgy tűnik, az idő is remek lesz a hétvégi programhoz. A várható hőség miatt valószínűleg nem most dől meg a pálinkafogyasztási rekord, de nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy jól érezze magát a sokezer ember – fogalmazott Bolyhoz Zoltán.