Területi bajnok a serdülő csapat

536

Nyársapáton rendezték a kötöttfogású diák és serdülő területi csapatbajnokságot. A szombaton sorra került versenyen a diákoknál kilenc, a serdülőknél három csapat küzdött meg a három-három továbbjutó helyért.
A diákoknál három hármas csoportot alakítottak ki, s a csapatok körmérkőzéssel döntötték el a csoporthelyezéseket. A Cegléd Enying és a Monor együttesével került egy csoportba. Az első mérkőzésen a CVSE az Enying ellen 8-3-ra nyert. A három vereség abból adódott, hogy a Cegléd három súlycsoportban nem tudott versenyzőt kiállítani. A második mérkőzésen a Monor ellen 8-3-as vereség született. A csapatból hiányzott könyöksérülés miatt ennek a korosztálynak az országos bajnoka, Ungvári Tibor. Ez, és a három „lukas” súlycsoport nagy hátránynak bizonyult a végső győztes Monor ellen. A Cegléd így a csoport második helyén végzett, ami azt jelentette, hogy nem jutott be az országos döntőbe, s végül az 5. helyen zárt.
Kötöttfogású diák területi birkózó csapatbajnokság
1. Monor
2. Érd
3. Gurics
4. Sziget SC
5. CVSE
Az 5. helyezett csapat tagjai: Barna József, Kiss Marcell, Kiss Rómeó, Lipták Martin, Dinyák Benjamin, Szabó Roland, Fekete Ádám, Budai Ferenc, Nagy István, Józsa Kinga, Manczák Mártin, Kamasz Mária.
A serdülőknél csak három csapat, a Cegléd, az Érd és a Dunaferr nevezett, ezért mind a három továbbjutott az országos döntőbe. Így a területi bajnoki címért küzdöttek a csapatok. Ebben a korosztályban a Cegléd mind a két rivális ellen magabiztos, 8-1 arányú győzelmet aratott és megérdemelten szerezte meg a csapatbajnoki címet.
Kötöttfogású serdülő területi birkózó csapatbajnokság
1. CVSE
2. Érd
3. Dunaferr
A területi bajnok csapat tagjai: Józsa Attila, Manczák Ruben, Rafael Dániel, Mizsei Milán, Rehor Levente, Mizsei Ádám, Csiszár Adrián, Szabó Richárd, Varró Zoltán, Pék Norbert, Csiszár Márkó és Ujszászi Szabolcs.