Új edzőkkel, új játékosokkal kezdik a szezont

1142

Nagy átalakulásokkal, új vezető-és másodedzővel, továbbá új játékosokkal kezdi a következő szezont a CVSE Labdarúgó Szakosztálya. A legfőbb cél az, hogy bennmaradjon a csapat az NBII-es mezőnyben – hangzott el a szakosztály mai sajtótájékoztatóján.

Nagy volt az ingázás az elmúlt időszakban a CVSE Labdarúgó Szakosztályánál. Az új játékosok a szakmai stáb kérésére érkeztek – mondta a technikai vezető.

KŐHÁZI ÁDÁM, technikai vezető, CVSE Labdarúgó Szakosztály: ,,A klub célja a 100%-ig a bennmaradás a másodosztályban. Mindemellett kezdünk majd a Magyar Kupával, ha minden igaz szombaton. Ezzel kapcsolatban fontos információ, hogy a pálya állapota jelenleg nem olyan jó, úgy hogy folyamatos egyeztetés van az MLSZ-szel, ami engedélyezheti még azt, hogy a szombati, hazai mérkőzésünk elhalasztásra kerüljön. Természetesen erről a sajtót és a szurkolókat is értesítjük majd, amint döntés születik.”

Az újonnan érkező játékosokkal különböző posztokat szeretnének majd megerősíteni. De nem csak a csapat tagjai cserélődtek, új vezetőedző, a Mosonmagyaróvárról érkező Nagy Mihály állt az élére.

NAGY MIHÁLY, vezetőedző, CVSE Labdarúgó Szakosztály: ,,December közepén érkezett a ceglédi klub felkérése, rövid egyeztetés után néhány nap alatt meg is egyeztünk. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy gyakorlatilag egy sikeresen szereplő klubtól miért jöttem el. Elég komoly jövőképet vázoltak fel a ceglédi vezetők abban az esetben, hogy ha bent tudunk NBII-ben maradni. Illetve minden feltételt biztosítottak a munkához.”

A vezetőedző kitért a csapaton belüli nagy változások okára is.

NAGY MIHÁLY, vezetőedző, CVSE Labdarúgó Szakosztály: ,,A személyes tapasztalatok alapján arra a következésre jutottam többekkel egyeztetve, hogy azzal a kerettel, amelyik az őszi szezonban szerepelt azzal nem lehet elérni a bent maradást. Úgy gondoltam, hogy minőségi erősítések nélkül ezt a célt elérni nem lehet.”

Ezért volt szükség a játékosok cseréjére. A csapatnak új másodedzője is lett, Miskei Attila személyében.

MISKEI ATTILA, másodedző, CVSE Labdarúgó Szakosztály: ,,Amikor a vezetőedzőt kinevezték tényleg az első telefonja az szinte engem ért. Ez egy óriási kihívás és megpróbáljuk ketten ezt a csapatot bent tartani. Természetesen a labdarúgóknak a segítségével. Ez egy óriási kihívás. És egyáltalán nem érzem visszalépésnek egyenrangú partnerként dolgozunk és ez szerintem a legfontosabb, hogy megbízunk egymásban és megpróbáljuk minden erőnkkel ezt az egyesületet ahhoz segíteni, hogy elérje a célját.”

Tehát nem kis feladat vár a fiúkra, hiszen sokat kell tenni azért, hogy bent maradjanak az NBII-es mezőnyben – hangsúlyozták a sportvezetők.