Újabb 3 pont!

520

A labdarúgó NB II tizennegyedik fordulójában a Budaörs együttesét fogadta a hazai
mérkőzéseit Tiszakécskén rendező, sárga mezben pályára lépő Ceglédi VSE. A találkozót Lovas László vezette, segítői Horváth Zoltán és Hofbauer Róbert.
Az összecsapás fontosabb történései:
17. perc: Kesztyűs indította a lesen álló Fejőst, aki a jobb alsó sarokba lőtt. Az egyébként formás támadás végén szerzett gól a lesállás miatt érvénytelen lett.
25. perc: Vezetést szerzett a Cegléd! Ekkor Nyilas játszott középre a jókor érkező majd a helyzetet biztosan értékesítő Tímárihoz. 1-0.
32. perc: Az alapvonal közeléből Kesztyűs végezhetett el szabadrúgást. Beadás és lövés közül utóbbit választotta, Mursits biztosan védett.
37. perc: A hazaiak egy gyors partdobással kihasználták, hogy ilyenkor nincs les. Nyilas kapta a bedobott labdát, éles szögből lőtt is, Demjén bravúrral, lábbal szögletre mentett.
45. perc: Tímári próbálta megduplázni góljai számát, amit az elvetődő Demjén hiúsított meg.
57. perc: Nyilas futott el jobb oldalon. Beadását Albertnek szánta, ami Medgyes miatt nem jutott el az ezúttal az ellenfél kapuját veszélyeztető hátvédhez.
60. perc: Ugyancsak a jobb oldalon, de most a másik oldalon Sajbán dolgozott ki magának jó helyzetet. A cserecsatár egészen a kapu közelébe cselezte be magát. Lövését Mursits remekül védte.
73. perc: A középen jó ütemben kiugró Nyilas kapta a labdát. A középpályás magabiztos volt, a védő és a kapus sem tudta megakadályozni azt, hogy a labda az akció végén a bal alsó sarokban kössön ki. 2-0.
80. perc: Menyhárt beadását a hosszú saroknál helyezkedő és üresen hagyott Lengyel alig fejelte mellé. Nagy helyzet, komoly szépítési lehetőség volt.
87. perc: Fodor a kapu elé érkező Fejőst kereste a labdával, de Mursits önfeláldozó kivetődéssel megelőzte a lövést, s talán a gólt is.
A mérkőzés végeredménye 2-0 lett. A védekezését remekül megszervező Cegléd két korszerű támadás végén megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot.