Újabb sikeres hét

731

Újabb sikeres hetet zárt a Ceglédi VSE labdarúgó utánpótlása. A nagypályás csapatok közül az U17-nek nem sikerült pontot szereznie idegenben, de a többiek mind bezsebelték a három pontot.

U19

Balassagyarmat – Ceglédi VSE 3:4

Cegléd: Szabó G. – Szabó K. – Krajcz M. – Puskás V. – Hazafi G. – Petrik S. – Augusztin Zs. – Cseh S. – Györe K. – Nagy Zs. – Szlezák B.

Csere: Augusztin Zs. helyett Boros D., Hazafi G. helyett Mécs G., Szabó K. helyett Dudás D.

Gól: Györe  K. 2,  Szlezák B., Nagy Zs.

Jók: Krajcz M., Petrik S., Cseh S., Györe K.

Kecskeméti József edző: Egy sima mérkőzésből sikerült a sporiknak kiegyenlített találkozót kreálniuk. Kifejezetten tetszetősen játszottunk az első játékrészben, lefociztuk a házigazdát, akár öt-hatgólos különbség is kialakulhatott volna a szünetre. Talán csak ezért hibáztathatom a ceglédi srácokat, hogy nem végezték ki a gyarmatiakat. Akik a második játékrészre mit ad Isten 14 főre szaporodtak… Vérlázító módon végezték a munkájukat a játékvezetők, ami itt  szabálytalan volt, ott nem, ami ott büntető volt, azt mi nem kaptuk meg, ami nálunk lapot ért, ott le sem fújták, ráadásul addig provokálták a hazai játékosok és a bírócska az egyik legjobb játékosunkat, Nagy Zsoltot, míg ő el nem veszítette a fejét és a kiállítás sorsára nem jutott. Ezen a ponton én is kifejeztem elég hangosan a nemtetszésemet,  változatos nyelv a magyar, minden szépségét felvonultattam, de meg sem hallotta a sporttárs. Így a mérkőzés után lehiggadva és főleg annak tudatában, hogy a három pontot mi zsebeltük be, azt mondom, ez a siker megacélozza a csapat lelkét, a győzelembe vetett hitét és szép reményekre jogosítja fel a játékosokat.

U17

Balassagyarmat – Ceglédi VSE 2:0 (2:0)

Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R., – Faragó M. –  Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z.- Dudás G.

Csere: Klemenc G., Oláh D., Nagy A., Gulyás T.

Jók: Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z.

Kemenes György edző: A hosszú utazás ellenére nagyszerűen kezdtük a mérkőzést. Domináltunk, uraltuk a középpályát és irányítottuk a játékot. Kapufákat lőttünk, büntetőket harcoltunk ki, amelyeket csak egyetlen ember nem látott annak! Ellenfelünk háromszor jutott el a kapunkig az első félidőben, amiből kétszer betalált. Gratulálok a csapatnak a hozzáállásáért, a mutatott játékáért! Jól futballoztunk… de ez ma kevésnek bizonyult, amiért nem járt pont.

U15

Elmaradt mérkőzés hétközi pótlása

Vecsés – Ceglédi VSE 0:6 (0:2)

Cegléd: Schwarcz,  Lakos, Pálfalvi, Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Kartali.

Csere: Kelemen, Szabó, Sebestyén.

Gól: Kartali 3, Juhász, Lakos, Pálfalvi.

Jók: Kartali, Prumek, Lakos.

Ványi Zsolt edző: A pályát, amin játszottunk, a biliárdasztalhoz tudnám hasonlítani. Sajnos nem olyan sima volt, hanem – kis túlzással – akkora. Remélem, hogy a bennünk maradt gólokat csak a hétvégi mérkőzésünkig tartogatjuk.

Ceglédi VSE – Balassagyarmat 3:0 (2:1)

Cegléd: Abdel Magid, Lakos, Pálfalvi , Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Szebeni.

Csere: Kelemen, Sebestyén.

Gól: Pálfalvi, Vincze, Kelemen.

Jók: Ecseri, Juhász, Kovács, Bodzsár.

Ványi Zsolt edző: Magabiztos győzelmet arattunk egy szervezetten játszó csapat ellen. A játékunk folyamatossága most nem volt az igazi.

U14

Elmaradt mérkőzés hétközi pótlása

Vecsés – Ceglédi VSE 1:6

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Csepregi, Szabó, Medve, Ványi, Fajkó, Valkai, Pásztor, Kovács.

Csere: Szaniszló, Borics, Hrabovszki, Pintér.

Gól: Pásztor 2, Ványi 2, Mocsári, Fajkó.

Jók: Pásztor, Ványi, Mocsári, Kovács.

Farkas János edző: Nehezen alkalmazkodtunk a kisméretű pályához az első félidőben. A szünetben átbeszéltük, mit kellene tenni, hogy hatékonyabban tudjunk támadni. A második félidőre rendben volt minden.

Ceglédi VSE – Balassagyarmat 2:0

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Csepregi, Szabó, Ungureán, Fajkó, Ványi, Valkai, Pásztor, Kovács.

Csere: Hrabovszki, Pintér, Szaniszló, Borics.

Gól: Pásztor, Ványi.

Jók: Csepregi, Baranyi.

Farkas János edző: Jól kezdtük a mérkőzést, de gyorsan vissza is esett a mai teljesítményünk. Egy hét alatt harmadik meccsünket játszottuk. A pozitívuma pedig, hogy mind a hármat megnyertük!

U13

Ceglédi VSE – Orosháza 3:1

Cegléd: Rimóczi J., Paulovics G., Plangár G., Takács B., Palásti B., Szabó K., Kovács K., Valkai Zs., Gál D., Persa Z., Takács P.

Klemenc Attila edző: Örülök a csapat sikerének, nagyon kellett a győzelem a srácok önbizalmának. Sikerült potyagól nélkül befejezni a meccset. Voltak jó egyéni teljesítmények, szép megoldások. Nagyon nehéz mérkőzések várnak ránk, ezért legalább ilyen teljesítmény kell mindenkitől. Gratulálok a srácoknak!