Ünnepre hangolódtak a Losontzi iskolában

1348

Ünnepi fények, díszek, diákok és pedagógusok töltötték meg a Losontzi István Gyógypedagógiai Intézmény tornatermét, ahol közösen hangolódtak a karácsonyra. A gyerekek énekekkel, előadásokkal készültek az ünnepségre. Sőt még az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei is felléptek.

A karácsony az év legszebb és legnagyobb ünnepe. Ilyenkor egy kicsit elcsöndesedünk és jobban figyelünk magunkra és a szeretteinkre – hangzott el az ünnepségen.

PÁKOZDI TIBORNÉ, intézmény-egységvezető: ,,Nem a drága ajándékok jelentik a fényt a lelkünkben, hanem a szándék, hogy mit adhatunk önzetlenül. Ahol béke és szeretet van, ott meghitt bensőséges kapcsolatokra épülő családot, közösséget lehet teremteni.”

A diákok énekekkel és előadásokkal kedveskedtek a közönségnek. Már hetek óta készültek erre a napra.

PÁKOZDI TIBORNÉ, intézmény-egységvezető: ,,Figyeljünk arra, hogy a szeretet lángja ne csak néhány napig, az ünnep idején éljen a szívünkben, hanem a hétköznapokon is megmaradjon. Éljünk úgy, hogy szeretettel viseltessünk embertársaink iránt, hogy életünkben ne legyen helye a haragnak és a gyűlölködésnek.”

A karácsonyi ünnepségen felléptek az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei is.