Utánpótlás aranyak

668

Férfi asztalitenisz extraliga, szeptember 7-8.
Kalo-Méh Pécs – Szuperinfó-CVSE I. 6:1
Ceglédi győztes: Marsi Márton.
Komló – Szuperinfó-CVSE I. 5:2
Ceglédi győztesek: Marsi Márton és a Marsi Márton-Ócsai Máté páros.
Idegenben kezdte a legmagasabb osztályban az első csapat a tavalyi döntős, az idén toronymagas favorit Pécs ellen. Marsi győzelme nagy bravúrnak számít Demeter ellen.
A Komló ellen meglepetésre készült a Cegléd, holott a papírforma itt is inkább a hazaiak győzelmét ígérte. A párost sikerült megnyerni, ezután inkább a vendéglátók irányítottak. Két mérkőzés is döntő játszmában, nagyon szorosan ment el, ha azok jönnek, talán másképp alakul.
Asztalitenisz Pest Megye I/A, szeptember 4.
Újhartyán SE – Szuperinfó-CVSE III. 7:11
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 3, Hoffer Gábor 2 valamint a Fodor-Hoffer és a Tótin-Dervaderics párosok.
A párosok megnyerése döntőnek bizonyult a kellemetlen ütőkkel és stílusban játszó ellenféllel szemben. A fontos meccseket sikerült hozni.
Asztalitenisz Pest Megye I/C, szeptember 6.
Szuperinfó-CVSE IV. – King-pong SE I. 9:9
Ceglédi győztesek: Unghváry András 4, Ungureán Dorka 2, Olgyay Barnabás 1, Virágh György 1 és az Olgyay-Virág páros.
Szoros és izgalmas találkozót hozott az első forduló, ahol mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet. Unghváry András magabiztosan hozta minden meccsét, Ungureán Dorka kicsit haloványabb volt önmagához képest.
Közép-Magyarországi Régiós Asztalitenisz-verseny, Cegléd, szeptember 8.
U13
Leány
1. Ungureán Dorka 3. Határ Nikolett
Fiú
1. Unghváry András
A legjobb 8 közé került Olgyay Barnabás
U15
Leány
1. Ungureán Dorka 5. Határ Nikolett
Fiú
A legjobb 8 közé került Unghváry András
Ungureán Dorka ismét bizonyította, hogy kezdeti bizonytalanság után képes jó teljesítményre és a serdülő versenyszámra már nagyszerű játékkal rukkolt elő. Unghváry András győzelme nagyszerű teljesítmény, a ranglistán előrébb lévő játékosokat győzött le. A döntőben 2:0-ra is vezetett, de ellenfele fordított és döntő játszma 6:9 is volt, innen nyerte meg végül drámai csatában a ceglédi versenyző. A serdülőben is könnyen érmet szerezhetett volna, fejben elfáradt a végére.