Utánpótlás labdarúgás

712

Két vereség mellett csupa győzelem kicsiknél és nagyoknál is az utánpótlásban. Újabb hétvége, amin nagyszerűen szerepeltek a ceglédiek.

U19

Ceglédi VSE – Vecsés 7:4

Cegléd: Bencze A., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Hazafi G., Mécs G., Augusztin Zs., Cseh S., Györe K., Szlezák B., Boros D.

Csere: Puskás V. helyett Dudás D., Szlezák B. helyett Katona K.

Ceglédi gólszerzők: Boros D. (3), Dudás D. (2), Györe K., Augusztin Zs.

Jók: Boros D., Dudás D., Augusztin Zs., Cseh S., Györe K., Szabó K., Krajcz M.

Kecskeméti József edző: Ismét kétgólos hátrányban kezdtünk el focizni, hatalmas kontrasztot mutattunk be az utóbbi három-négy hétben, mérkőzéseken belül is. A második félidőben agresszívan, gólra törően játszottunk, de egy jó csapat nem kaphat ennyi gólt. Úgy érzem, mi jó csapat vagyunk, így adott a feladat, össze kell rakni a védekezésünket. Még két meccsünk van az idén, nagyon szeretném, ha mindkettőt nullára hoznánk le hátul. A lőtt góljainkkal abszolút nincs probléma, rengeteg helyzetet alakítunk ki, de amit védekezésben művelni tudunk, az néha kétségbe ejt, hiányzik ez nekem?

U17

Ceglédi VSE – Ferihegyi Sportakadémia „A” 6:1 (0:0)

Cegléd: Klemenc G. – Bognár M., Kotlár Zs., Palotai Br., Nagy A. – Kuthy G. –  Kis L., Pintér Sz., Horváth Z. – Gulyás T., Dudás G.

Csere: Menich B., Kovács R., Szelecki V., Szarvas G., Simon P., Faragó M.

Ceglédi gólszerzők: Horváth Z. (2), Kuthy G., Dudás G., Menich B., Faragó M. Gólpassz: Pintér 2, Kovács R., Horváth Z., Szelecki V., Menich B.

Kemenes György edző: A szerdára előrehozott mérkőzésen elsősorban azoknak a játékosoknak adtam bizalmat a kezdőcsapatban, akik a szezonban kevesebb lehetőséget kaptak a szereplésre. Végig fölényben játszottunk, lassan felőröltük ellenfelünket, s megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

U15

Ceglédi VSE – Mezőkövesd 0:1 (0:0)

Cegléd: Abdel Magid, Lakos, Máté, Ecseri, Kelemen, Juhász, Kovács, Prumek, Kartali, Vincze, Szebeni.

Cserék: Szabó, Pálfalvi, Schwarcz.

Jók: Az egész csapat.

Ványi Zsolt edző: Ritka az, mikor vesztes mérkőzés után dicsérni lehet egy csapatot, de ez ma ilyen meccs volt. A mostani állapotunkban és lehetőségeink között a tudásunk 90-95 %-át adva, fegyelmezetten játszva maradtunk alul a toronymagasan első Mezőkövesd ellen. Igaz, nagy gólhelyzeteink nem voltak, csak lehetőségeink, de a döntetlenre mindenképp rászolgáltunk volna.

U14

Ceglédi VSE – Mezőkövesd 0:1

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Csepregi, Szabó, Ungureán, Fajkó, Ványi, Borics, Pásztor, Kovács.

Cserék: Pintér, Szaniszló, Hrabovszki, Medve, Tóth, Valkai.

Jók: Az egész csapat.

Farkas János edző: Sajnos vereséget szenvedtünk, pedig szerintem megérdemeltük volna a döntetlent egy fizikálisan erősebb és gyorsabb csapat ellen. Mindent megpróbáltunk, sajnos egy hiba megpecsételte sorsunkat. De én akkor is gratulálok a fiúknak, mert amit láttam a mai nap során, az pozitív volt.

U13

Ceglédi VSE – Hódmezővásárhely 4:2

Cegléd: Rimóczi János, Plangár Gábor, Paulovics Gábor, Tóth Marcell, Palásti Bence, Szabó Kristóf, Kovács Kolos (1), Persa Zoltán, Valkai Zsolt (2), Takács Péter (1), Gál Dominik, Takács György, Détári János, Zsemlye Péter, Gavaldik Balázs.

Klemenc Attila edző: Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, ezért nagyon fegyelmezett játékot kértem a srácoktól. Az öltözőben megbeszélteket teljes mértékben betartották és ez győzelmet ért. Az egész őszi idényhez gratulálok!

U10

Ismét sikeresen szerepelt a CVSE U10-es csapata az idei esztendő utolsó Bozsik tornáján, Cegléden. A mérleg három kapott gól nélküli győzelem és egy kapott gól nélküli döntetlen az egy évvel idősebb korosztály csapatai ellen (Ceglédbercel, Törtel, Tápiószőlős, Abony). A torna ceglédi díjazottja: Répás Levente.

Cegléd: Répás Levente, Andó Botond, Gigor László, Kádár Zalán, Révész Máté, Márok Benedek, Kósik Tamás, Eszes Martin, Hank Milán, Sinka Martin, Vörös-Szűcs Iván, Bujáki Botond, Bíró Marcell. Edző: Kecskeméti József.