Utánpótlás labdarúgás

679

Sok volt a vereség a hétvégi utánpótlás mérkőzéseken, egyedül az U19 tudott nyerni.
U19
Pénzügyőr – Ceglédi VSE 1:2
Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Szarvas G., Hazafi G., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Dudás D.
Cserék: Katona K. helyett Szlezák B., Szlezák B. helyett Mécs G., Dudás D. helyett Boros D.
Ceglédi gólszerzők: Nagy Zs., Cseh S.
Jók: Krajcz M., Szarvas G., Györe K., Cseh S., Dudás D., Nagy Zs.
Kecskeméti József edző: Ismét megmutatta a csapat, hogy kétarcú. Amit az első játékrészben produkáltunk az nulla közeli volt, keveset, azt is lassan futottunk, nem voltunk elég agresszívak se elől se hátul, talán egy kapura lövésünk volt. Szünetben elvonultunk a hűvösbe és megbeszéltük. Nem voltam hangos, viszont annál csúnyábbakat mondtam, próbáltam az önérzetükre hatni a srácoknak, az eredményt és a második félidei játékot látva úgy látszik, sikerült. Kiválóan fociztak a ceglédiek, a jobb erőnlétünknek köszönhetően sikerült rangadót nyernünk, leráznunk a házigazdát és inkább előre tekingethetünk a tabellán, mint hátra! Ami borzasztóan sajnálatos, az Katona Krisztián kettős csuklótörése, mielőbbi felépülést kívánok a csapat nevében. Ezt a győzelmet neki ajánljuk!
U17
Pénzügyőr – Ceglédi VSE 2:1 (2:0)
Cegléd: Kis Cs. – Dudás G., Kotlár Zs., Kovács R., Nagy A. – Kuthy G. – Menich B., Faragó M., Simon P., Horváth Z. – Gulyás T.
Cserék: Nagy A. helyett Pintér Sz.
Ceglédi gólszerző: Kotlár.
Jók: Dudás G., Kotlár Zs., Simon P., Gulyás T., Pintér Sz.
Kemenes György edző: Rivális ellenfelünk botrányos minőségű pályán „jóindulatú” játékvezetővel fogadott bennünket. Ráadásul rossz előjelekkel indultunk útnak, mert Klemenc Gergő kapusunk autóbalesetet szenvedett, miközben a találkozó helyszínére utazott. Ezúton is jobbulást kívánunk neki. Az első félidőben nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez, ami nem közvetlenül azt jelenti, hogy kétgólos hátrányba kellett volna kerülnünk, de véleményem szerint döntően befolyásolta a végeredményt. A második félidőben szinte egykapuztunk, megvoltak a lehetőségeink a fordításra, de az utolsó labdaérintésekbe sorra hiba csúszott. Az csak hab a tortán hogy Faragó érvényes gólját nem adták meg és sorra kaptuk a sárgákat, pedig minket rugdostak szét. Ennek következményeképpen Faragó M. és Kovács a következő bajnokin nem szerepelhet.
Büszke vagyok csapatunkra, mely mindent megtett a sikerért!
U15
Ceglédi VSE – Hatvan 0:1 (0:0)
Cegléd: Schwarcz – Ecseri, Szebeni, Prumek, Kelemen, Juhász, Kovács, Vincze, Kartali, Lakos, Bodzsár.
Cserék: Sebestyén, Jenei.
Jók: Vincze, Juhász, Kartali.
Ványi Zsolt edző: Sajnos hiába produkáltuk a tavaszi szezon legjobb játékát, az ellenfelünk egyetlen kapura lövéséből megszerezte a győzelmet.
U14
Ceglédi VSE – Hatvan 1:2
Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Tóth, Szabó, Ungureán, Medve, Fajkó, Ványi, Pásztor, Kovács.
Cserék: Fülöp, Borics, Szaniszló, Pintér.
Ceglédi gólszerző: Ványi.
Jók: Szabó, Ványi, Kovács.
Farkas János edző: Nem érdemeltünk vereséget! A döntetlenre rászolgált a csapatunk, de sajnos ilyen a labdarúgás, nem mindig a jobban játszó csapat nyer, hanem aki kevesebbet hibázik. A hirtelen jött meleget sem igazán bírták a fiúk, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak!