Utánpótlás labdarúgás

756

A végéhez közelednek az utánpótlás labdarúgó-bajnokságok is.
U19
Mezőkövesd – Ceglédi VSE 2:0
Cegléd: Szabó G., Szarvas G., Mécs G., Puskás V., Kovács R., Györe K., Cseh S., Nagy Zs., Boros D., Dudás D., Szlezák B.
Kecskeméti József edző: „Vár állott, most kőhalom…” Körülbelül így éreztem magam a mai csapathirdetésnél. Bezzeg tavaly ilyenkor… Csere nélkül, soha nem látott felállásban, kezdő játékosokat nélkülözve a védelemből kezdtünk, nem csodálkoztam az első 20 perc katasztrofális játékán! De amit utána bemutattak a jelentős ellenszélben a legények – játékvezetőről vagy jót vagy semmit –, az szép volt! Szombaton utolsó mérkőzés következik így együtt, többen búcsúznak az egyesülettől, a társaktól, ettől a korosztálytól. Remélem, széppé tesszük egymásnak a záró mérkőzést! „Kedv s öröm röpkedtek…”
Ceglédi VSE – Hatvan 10:2
Cegléd: Bencze A., Szabó K., Mécs G., Puskás V., Hazafi G., Szarvas G., Boros D., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Szlezák B.
Cserék: Szabó K. helyett Dudás D., Hazafi G. helyett Katona K.
Ceglédi gólszerzők: Györe K. 5, Szlezák B. 4, Nagy Zs.
Jók: Az egész ceglédi csapat. Györe Krisztián a mezőny legjobbja.
Kecskeméti József edző: Hű tükörképe volt az évzáró mérkőzésünk az idei évadnak. Nem a véletlen műve, hogy nem jött össze a dobogó. Elől parádés dolgokat csináltak a srácok – 103 rúgott gól –, de hátul gyermeteg hibákat követtünk el. Sajnos a védekező játékunkat nem sikerült összeraknom. Úgy gondolom, ennyi súlyos sérüléssel, ennyi tanulás miatt befejeződő pályafutással az elvárhatót teljesítették a srácok. Szeretném megköszönni a szülők segítségét, a távozó illetve maradó játékosaimnak az eddigieket, sok sikert kívánok Nekik úgy a focipályán, mint az életben!
U15
Salgótarján – Ceglédi VSE 2:0 (1:0)
Cegléd: Schwarcz – Ecseri, Szebeni, Prumek, Bodzsár, Kovács, Vincze, Juhász, Kartali, Lakos, Kelemen
Cserék: Abdel-Magid, Széll, Szabó.
Jók: Prumek, Kovács.
Ványi Zsolt edző: Noha most is kikaptunk, de teljesen más a szám íze, mint a keddi szégyenteljes nagykátai vereség után. Bármilyen furcsán hangzik, de még ahhoz is megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a mérkőzést. Egy hét alatt ez volt a negyedik meccse a gyerekeknek, benne egy U17-es bajnoki is. Nem csoda, hogy fáradtak. Mindennek ellenére csalódott vagyok, mert mi csak játszogatunk, hiányzik belőlünk a minden áron való győzni akarás.
U14
Nagykáta – Ceglédi VSE 2:2
Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Tóth, Szabó, Medve, Ungureán, Fajkó, Pásztor, Ványi, Kovács.
Cserék: Valkai, Borics, Pintér, Oláh, Fülöp.
Ceglédi gólszerzők: Fajkó, Valkai.
Jók: Az egész ceglédi csapat.
Farkas János edző: Parádés mérkőzést játszottunk Nagykátán a csoport második helyezettjével. Az első tizenöt perc a hazaiaké volt, de utána sikerült megnyugodnunk és átvenni a játék irányítását. Ezen a mérkőzésen is az ellenfél fizikális előnyben volt velünk szemben, de kompenzáltuk technikai tudásunkkal és a játékunkkal. A második félidőben 2:1-es állásnál büntetőt kaptunk, ezzel rátehettük volna az i-re a pontot, de sajnos kimaradt a büntető, és ahogy lenni szokott, a végén kaptunk egy gólt. Szerintem a második félidő alapján kis szerencsével megérdemeltük volna a győzelmet!
Salgótarján – Ceglédi VSE 1:3
Cegléd: Medve, Baranyi, Csepregi, Szabó, Pintér, Ungureán, Fajkó, Valkai, Pásztor, Tóth, Kovács.
Cserék: Fülöp, Borics, Szaniszló, Hrabovszki.
Ceglédi gólszerzők: Valkai, Baranyi, Pásztor
Jók: Baranyi, Valkai, Kovács.
Farkas János edző: Az első félidőben gyengén, a másodikban már jobban játszottunk.
U10
Kecskeméti József edző: Az idei szezon utolsó Bozsikját is veretlenül, kapott gól nélkül sikerült abszolválni az egy évvel idősebbek között!
Cegléd: Andó Botond, Répás Levente, Gigor László, Kádár Zalán, Márok Benedek, Révész Máté, Eszes Martin, Sinka Martin,Vörös-Szűcs Iván, Bíró Marcell, Bujáki Botond, Tabáni Balázs, Kósik Tamás.