Utánpótlás labdarúgás

814

U15
Taksony – Ceglédi VSE 2:5
Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Csepregi, Szabó, Pintér, Ványi, Baranyi, Hrabovszki, Borics, Fajkó, Medve.
Cserék: Rimóczi, Fülöp, Oláh, Szaniszló, Strázsi.
Gól: Fajkó 2, Medve, Hrabovszki, öngól.
Jók: Szabó, Pintér, Ványi, Fajkó.
Farkas János edző: Remek első félidőt produkáltunk úgy, hogy a héten begyakoroltunk egy másik játékrendszert és a fiúk maximálisan véghezvitték. De jött a második félidő, két óriási egyéni hiba és teljesen úrrá lett a káosz a csapaton. A jövőben ezt tudni kell kezelni annak a csapatnak, amelyiknek merész álmaik vannak. Az első félidei játékhoz gratulálok a csapatnak.
U14
Taksony – Ceglédi VSE 0:13
Cegléd: Rimóczi, Paulovics, Tóth, Kriss, Szaniszló, Fömötör, Kovács, Barna, Persa, Valkai, Gál.
Cserék: Gavaldik, Csendes, Szegedi, Plangár.
Gól: Valkai 4, Kovács 3, Persa 2, Barna, Tóth, Csendes 2.
Jók: Szaniszló, Kovács, Valkai, Szegedi.
Farkas János edző: Kijavítottuk a múlt heti csorbát. A mai mérkőzésen a helyzetkihasználást gyakorolhattuk, amin van bőven javítanivalónk, mert nagyon sok ziccert rontottunk, aminek az oka, hogy nem koncentrálunk eléggé.
U12
Csoportmérkőzések
Ceglédi VSE – Nagykőrösi Kinizsi 0:0
Ceglédi VSE – Törteli KSK 6:3
Döntő:
Ceglédi VSE – Tápiógyörgye 0:0 (büntetőkkel 1:3)
Cegléd: Balogh Krisztofer, Békési Bulcsú, Bihal Gergő, Hornyik Dominik, Horváth Kristóf, Juhász Kristóf, Molnár Csaba, Nagy Boldizsár, Szűcs Ákos, Tamás Zalán, Velkey Paul.
Gól: Velkey Paul (6), Bihal Gergő.
Szepes Richárd edző: A vasárnapi U13-as Bozsik tornán vettünk részt a hétvégén. Az első meccs gyengébb játéka után összeszedték magukat a srácok és többször mutatós játékkal, szépségdíjas gólokkal döntőbe jutottak, ahol csak a döntetlen utáni büntetőpárbajban maradtunk alul a Tápiógyörgye ellen.
U11
Kölyök Liga, 1. forduló
Ceglédi VSE – Szanda FS 2-1
Gól: Lisóczki H. (2).
Ceglédi VSE – Hírös Ép. Kecskemét 3-0
Gól: Lisóczki H., Márok B., Tóth O.
Ceglédi VSE – DAFC Szeged 4-1
Gól: Márok B. (2), Eszes M., Lisóczki H.
Döntő:
Ceglédi VSE – Szeged SC 3-1
Gól: Lisóczki H., Tóth O. (2)
Cegléd: Répás Levente, Gigor László, Révész Máté, Jankovics Ákos, Kádár Zalán, Tóth Olivér, Eszes Martin, Lisóczki Hunor, Sinka Martin, Márok Benedek, Bujáki Botond, Kósik Tamás.
Kecskeméti József edző: Borzasztó hosszú utazás után érkeztünk meg a szerb határhoz közeli településre. Álmos kezdés után kifejezetten jól játszva hozták a csoportmeccseket a gyerekek. A döntőre a csapat és az őket elkísérő szülők is elérték a kellő hőfokot, így három remi után végre sikerült teljesen megérdemelten legyőzni az egyébként nagyon erős csapatot alkotó, férfias focit játszó szegedieket. Így a második tornát is a ceglédi csapat nyerte meg!
U9
Kölyök Liga, 1. forduló
Szilády RFC – Ceglédi VSE 2:5
Gloriett SE – Ceglédi VSE 4:3
Cegléd: Spindelbauer Máté, Negoita Alex, Petró Barnabás, Pnishi León, Meggyesi Máté, Hegedűs Áron, Gábor Artúr Krisztián, Mózes Máté, Banai Roland.
Edző: Kemenes György. Megbízott asszisztens: Gábor Artúr.
Kemenes György edző: Jól sikerült a bemutatkozás csapatunknak a Kölyök Ligában. A 2×20 perces mérkőzéseken 80 perc alatt 8 gólt lőttünk 6 ellenében, ami egy győzelemre és egy nagyon szoros vereségre volt elég. A csapat gólgyárosa ma Banai Roland volt, aki 7 gólt vállalt, míg a nyolcadikat Petró Barnabás szerezte.