Utánpótlás labdarúgás

636

Fontos meccset nyert az U19 és az U17, az U13 és az U12 pedig nehéz ellenfél ellen tartott itthon egy-egy pontot.
U19
Balassagyarmat – Ceglédi VSE 0:1 (0:1)
Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Mécs G., Puskás V., Palotai Br., Katona Kr. – Orlov L., Simon P., Kovács R. – Gulyás T., Faragó M.
Cserék: Gulyás T. helyett Boros D., Mécs G. helyett Pap L., Faragó M. helyett Nagy A.
Gólszerző: Simon P.
Jók: Kis Cs., Puskás V., Palotai Br., Katona Kr., Simon P., Orlov L., Gulyás T.
Kemenes György edző: Bár sok hibával játszottunk és ezer sebből vérzünk, úgy tűnik, kezdünk kilábalni a gödörből. Sikerült túllépni a saját árnyékunkon és alázatos csapatmunkával hazahozni a három pontot. Nagy segítség volt, hogy az U17-es csapattól kapott gyerekek jó teljesítménnyel járultak hozzá ehhez a sikerhez. Gratulálok a csapatnak!
U17
Balassagyarmat – Ceglédi VSE 0:2 (0:0)
Cegléd: Schwarcz – Dudás, Szebeni, Kotlár, Bodzsár, Juhász, Kovács, Vincze, Kartali, Lakos, Pintér.
Cserék: Prumek, Kuthy, Szabó, Bakó, Ecseri, Klemenc.
Gólszerző: Kartali (2).
Jók: Kartali, Juhász, Kotlár.
Ványi Zsolt edző: Remek meccset játszottunk, hiszen mind támadásban, mind védekezésben a maximumot kellett hoznunk a mai győzelemhez. Az első félidő kiegyenlített játéka után a második játékrészben meggyőző fölénybe kerültünk és olyat produkáltunk, amivel megint sikerült egy szintet feljebb lépnünk. Bízom benne, hogy ez nem csak a mai meccsünkre vonatkozik.
U15
Ceglédi VSE – Gyöngyös 0:2
Cegléd: Gavaldik, Szaniszló, Csepregi, Ungureán, Szabó, Pintér, Ványi, Baranyi, Pásztor, Borics, Nagy.
Cserék: Rimóczi, Fülöp, Oláh, Borbola, Strázsi.
Farkas János edző: Sajnos nem tudtuk megismételni a múlt heti játékunkat, vicckategóriás gólokat kapunk hétről-hétre és így nagyon nehéz mérkőzést nyerni. Sérülések, távozók, új játékosok nehezítik a csapat eredményességét!
U14
Ceglédi VSE – Gyöngyös 2:1
Cegléd: Rimóczi, Paulovics, Tóth, Kriss, Plangár, Szegedi, Kovács, Barna, Takács, Valkai, Klimász.
Cserék: Gavaldik, Persa, Szabó, Zsemlye, Csendes.
Ceglédi gólszerzők: Kriss, Takács.
Jók: Plangár, Tóth, Kriss, Kovács, Barna.
Farkas János edző: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de az első félidőben remekül játszott a csapat és ennek köszönhetően itthon tartottuk a három pontot! A második félidő a vendégcsapaté volt, amit át kell beszélnünk, mi nem volt jó.
U13
Ceglédi VSE – Szeged Grosics Akadémia 1:1
Cegléd: Kocsis, Pintér, Fömötör, Szaniszló, Szegedi, Budavári, Tóth, Olgyay, Trepák, Klimász, Labancz.
Cserék: Horváth, Nagy, Sebella, Virág, Pálfalvi.
Ceglédi gólszerző: Klimász K.
Klemenc Attila edző: A mérkőzést jó iramban kezdtük, ezzel egy kicsit meg is leptük az ellenfelünket. Az első játékrész végén sajnos büntetőrúgást ítélt meg a játékvezető, amivel hátrányba kerültünk. A második félidőben többször veszélyeztettük a kaput és egy szabadrúgásból sikerült kiegyenlíteni. A mérkőzés végén volt még egy óriási helyzetünk, amit nem sikerült gólra váltani. Gratulálok a fiúknak, nagyot küzdöttek!
U12
Ceglédi VSE – Szeged Grosics Akadémia 2:2
Ceglédi gólszerző: Nagy Ákos (2).
Cegléd: Balogh Krisztofer, Békési Bulcsú, Fazekas Levente, Hornyik Dominik, Kneif Martin, Konrád Ákos, Mocsári Zétény, Nagy Ákos, Ócsai Dávid, Oláh Zsolt, Paskó Marcell, Sebők Bálint, Sebők Barnabás, Velkey Paul.
Szepes Richárd edző: A szezon eddigi legnehezebb mérkőzése várt a csapatra a korosztály egyik favorit csapata, a Szeged ellen. A fiúk a héten gyakoroltakat maximálisan betartva, csapatként remekül mozogva érték el a győzelemmel felérő döntetlent, ami óriási bravúrnak számít a remek játékosokból álló akadémia ellen.
Bozsik torna eredmények:
Ceglédi VSE – Tápiógyörgye 0:0
Ceglédi VSE – Tápiószőlős 1:0
Ceglédi VSE – Nagykőrös 1:1 (büntetőkkel 2:1)
Ceglédi gólszerzők: Tamás Zalán, Paskó Marcell, Ócsai Dávid, Horváth Kristóf.
Cegléd: Bihal Gergő, Fajka Martin, Hornyik Dominik, Horváth Kristóf, Juhász Kristóf, Molnár Csaba, Nagy Boldizsár, Ócsai Dávid, Paskó Marcell, Szűcs Ákos, Tamás Zalán.
Szepes Richárd edző: Az első meccs álmos tempója után már két pörgősebb mérkőzést játszottunk, amiket szép gólokkal sikerült is megnyerni. Gratulálok a fiúknak az őszi teljesítményhez az egy évvel magasabb korosztályban.
Segítő edző: Ócsai János.
U11
Ceglédi VSE – Szanda FS 2:0
Gólszerző: Márok B. 2.
Ceglédi VSE – Kalocsa Méhecskék 2:0
Gólszerzők: Révész M., Lisóczki H.
Ceglédi VSE – Hírös Ép. Kecskemét 1:2
Ceglédi gólszerző: Sinka M.
Ceglédi VSE – Szeged SC 0:3
Cegléd: Répás Levente, Gigor László, Kádár Zalán, Jankovics Ákos, Tóth Olivér, Révész Máté, Márok Benedek, Eszes Martin, Sinka Martin, Lisóczki Hunor, Bujáki Botond, Kósik Tamás.
A ceglédi csapatból a legjobb teljesítményt Gigor László nyújtotta!
Kecskeméti József edző: Az ötödik Régiós torna került megrendezésre Szegeden. Rengetegszer fociztam, illetve jártam a városban, mint utánpótlásedző, de az évek során semmi sem változott a körülményeket illetően… Hogy tovább fokozódjon a rossz kedvem, játékvezetők sem voltak, így az edzőknek kellett volna levezetni a mérkőzéseket, de nem mindig sikerült korrekten ténykedni! Ezen a napon a csapatom is gyengébben teljesített a megszokottnál, továbbra is hadilábon állunk a helyzetek kihasználásával, illetve a csoport legjobbja ellen nem tudjuk ellensúlyozni a fizikai fölényüket, elvétve nyerjük meg a párharcokat.
További eredmény:
U19 Lányok
Gyula – Ceglédi VSE 4:0