Utánpótlás labdarúgás

773

U19-es korosztály

UTE – Ceglédi VSE 2:2
Cegléd: Szabó G. – Czeróczki À. – Jakab R. – Krajcz M. – Hazafi G. – G. Bíró G. – Cseh S. – Angyal L. – Majoros Sz. – Apró J. – Szlezàk B.
Csere: Angyal L. helyett Petrik S., Jakab R. helyett Kiss R.
Gól: Majoros Sz., Apró J.
Jók: Czeróczki Á., Jakab R., Krajcz M., Majoros Sz., Apró J.
Kecskeméti József edző: Ismét egy olyan csapattal találkoztunk, akinek elsőosztályú a felnőtt gárdája. Ráadásul hat fentről visszajátszóval megerősítve léptek pályára a hazaiak. Itt jön a csattanó, a ceglédi csapat így is nagyon szépen helytállt. A második félidőben jobban is játszott, hatalmas energiákat mozgósítva fordított az egygólos hátrányból, de a végén egy fegyelmezetlenség miatt – teszem hozzá nem érdemtelenül – egyenlített az Újpest. 17 mérkőzés óta nem kapott ki a ceglédi csapat! A két cserémet sérülés miatt kellett kihasználnom, de maradt a pályán betegséggel és sérüléssel küszködő focistám, így ismét csak dicsérni tudom a fiúkat! Most egy hét szünetünk van, szabadnaposak vagyunk, megpróbáljuk összedrótozni a maródiakat, és feltölteni az akkumulátorokat a hátralévő négy mérkőzésre. Reményeim szerint négy veretlenül megvívott  bajnoki mérkőzésre, ami azt jelentené…

U17-es korosztály

UTE – Ceglédi VSE 1:1

Cegléd: Bencze A. – Szabó K. – Puskás V. – Faragó B. – Simon P. – Dudás D. – Boros D. – Angyal M. – Szarvas G. – Katona K. – Kecskés F.
Csere: Dudás D.  helyett  Sáfrány M., Boros D. helyett Szeleczki V.
Gól: Kecskés F.
Jók: Szabó K., Boros D., Szarvas G., Kecskés F.

Farkas János edző: A csapatkapitányukat nélkülözve kellett pályára lépniük a srácoknak. Tették a dolgukat, de hiányzott az átütőerő a támadásokból, főleg az utolsó húsz percben ragadtunk a saját térfelünkön, de a slusszpoén a miénk lehetett volna közvetlenül a lefújás előtt, sajnos kimaradt a ziccer.

U15-ös korosztály
Dabas-Gyón – CVSE 6:1
Cegléd: Schwarcz (Abdel) – Tóth, Kotlár (Csoh), Nagy, Bodzsár – Pintér (Papp), Dudás, Kuthy – Kis (Zajacz), Gulyás, Kovács (Szabó).
Gól: Zajacz.
Virágh Ferenc edző: Ismét egy mérkőzés, ahol hasonló képességű csapat ellen mi játszottuk a focit, a gólokat azonban az ellenfél lőtte. A meccseket két-három, akcelerált játékos eldönti, ez az U15-ös bajnokság jellemzője. Ami fontos számomra, hogy játékban jól teljesítettünk, a fejlődés látható, dolgozni kell tovább, lerakni  a jövő alapjait.

U14-es korosztály

Dabas-Gyón – Ceglédi VSE 0:19
Cegléd: Abdel-Magid – Ungureán, Ecseri, Szebeni, Kanyó, Vincze,  Juhász, Horváth, Máté, Lakos, Kartali.

Cserék:  Kelemen, Pálfalvi, Sebestyén.
Gól: Horváth 6, Lakos 3, Vincze 3, Kelemen 2, Juhász 2, Máté, Kartali, Szebeni.
Ványi Zsolt edző: Ennek nem volt sportértéke egyik csapat számára sem.
Ceglédi VSE – Somos SE 16:0 (10:0)
Cegléd: Abdel-Magid – Mocsári, Prumek, Ecseri, Kanyó, Kovács, Juhász, Vincze, Ungureán, Lakos, Máté.
Cserék:  Szebeni, Ványi, Bodzsár, Pásztor, Kelemen, Csepregi, Sebestyén.
Gól: Juhász 5, Máté 3, Vincze 2, Szebeni, Bodzsár, Ványi, Lakos, Kanyó, Ungureán (11-es)
Ványi Zsolt edző: Nehéz ilyen mérkőzést értékelni. Fontos volt, hogy erre a meccsre találtunk több motivációt is, ami hajtotta a gyerekeket.
U11-es korosztály

Április 30-án rendezték a Bozsik-program Régiós „B” U11-es torna negyedik fordulóját Kiskunhalason. A 6 csapat részvételével zajló tornán a CVSE egy győzelmet és egy döntetlent ért el három vereség mellett.

Bozsik-program Régiós „B” U11-es torna
Ceglédi VSE – LUA Baja 2:2
Ceglédi VSE – Szeged 2011 0:2
Ceglédi VSE – Szolnoki MÁV 2:1
Ceglédi VSE – Kiskunhalasi Szilády RFC 5:2
Ceglédi VSE – KLC-KTE SI 2:7
Cegléd: Kocsis István, Fömötör Balázs, Szaniszló Gergő, Szegedi Levente, Budavári Zsombor, Nagy Ákos, Klimász Kevin, Labancz Zoltán, Virág Levente, Gál Zsombor, Vidor Balázs.
Cseh Norbert edző: Jó mérkőzéseket játszottunk, ami ezúttal sajnos nem párosult eredményességgel. Pontatlan, kapkodó volt a játékunk ráadásul a kialakított helyzeteket sem tudtuk jó arányban értékesíteni. Hajrá CVSE!
U9-es korosztály

Csepel Borka Kupa
1. Pécel
2. Ceglédi VSE
3. Dalnoki Labdarúgó Akadémia
4. FTC I.
5. Albertirsa
6. FTC II.
7. Csepel Puebla
8. Mészöly Focisuli
Cegléd: Répás Levente, Gigor László, Jankovics Ákos, Márok Benedek (7 gól), Révész Máté (1 gól), Eszes Martin (3 gól), Kósik Tamás (2 gól), Kádár Zalán.
A torna legjobb játékosa: Márok Benedek.
Kecskeméti József edző: Ceglédi csapat nem mindennap léphet pályára a Ferencváros ellen. A  2008-ban születetteknek ez megadatott, sőt, a rendes játékidőben 1-1-re végeztek a zöld-fehérek ellen, a büntetőkkel azonban nem volt szerencsénk. Két magabiztos győzelemmel jutottunk a négybe, ahol a Dalnoki Akadémia rendkívül ügyes focistái ellen a torna mérkőzését játszották a fiúk és Márok Beni utolsó pillanatokban lőtt bombagóljával 2-1-re nyertünk. A sikerhez kellettek Répás Levi hatalmas védései is. Következett a döntő, ahol végig mezőnyfölényben játszottunk, de nem sikerült a kapuba préselnünk a játékszert. Jöhetett a lutri, a sokszor elátkozott büntetők, ahol ismét nem a mi kezünket fogta Fortuna… Veretlenül végeztünk a második helyen, csak dicsérni tudom a srácokat! A torna szervezői már most meghívták a csapatot a téli majd a nyári, általuk rendezett tornára is. Kiváló május elsejei program volt, a szülők buszt béreltek, így közösen örülhettünk a ceglédi sikernek.

Szombaton Nagykőrösön vett részt az U9 a második Bozsik fesztiválon. A ceglédi csapatból Gigor Lászlót díjazták a kiváló védőmunkájáért.
Cegléd: Répás Levente, Gigor László, Jankovics Ákos, Révész Máté, Márok Benedek, Eszes Martin, Hank Milán, Kádár Zalán, Kósik Tamás. Edző: Kecskeméti József.