Utánpótlás labdarúgás

637

U19
Nagykáta – Ceglédi VSE 1:1 (0:1)
Cegléd: Kis – Dudás, Kotlár, Kovács R., Nagy, Simon, Szarvas, Kovács M., Faragó, Kelemen L., Pintér.
Cserék: Klemenc, Szebeni, Menich, Palotai.
Ceglédi gólszerző: Kelemen.
Jók: Dudás, Nagy, Pintér.
Ványi Zsolt edző: Egy agyonnyert mérkőzésen ajándékoztunk egy pontot a szívósan játszó ellenfelünknek. Az első félidőben kihagytuk a kihagyhatatlannak tűnő helyzeteket is. Háromszor álltunk a kapussal szemben. A második félidőben már gyengébben játszottunk, de ennek ellenére nem volt benne a mérkőzésben, hogy gólt kapunk. Sajnos szó szerint mi rúgattuk az egyenlítő gólt. Tanulságos meccs volt.
U17
Nagykáta – Ceglédi VSE 2:0
Cegléd: Schwarcz – Baranyi, Mocsári, Ecseri, Bodzsár, Ungureán, Papp, Szabó, Osgyáni, Pásztor, Lakos.
Cserék: Strázsi, Fülöp, Bakó, Szaniszló.
Jók: Bodzsár.
Farkas János edző: Az egész mérkőzésen kiegyenlített játék folyt a pályán, de a hazaiak már egy meccsel többet játszottak nálunk és ez érződött, mert lassabban gondolkoztunk. Sokkal igazságosabb lett volna a döntetlen a játék képe alapján, de két hibánkat kihasználta az ellenfél. A játék biztató volt, várom a következő heteket, melyik arcát mutatja a csapat. A három játékvezető kritikán aluli játékvezetést mutatott be, rendre a hazaiakat segítette.
U15
Ceglédi VSE – Nagykáta 4:3
Cegléd: Rimóczi – Kriss, Szegedi, Takács, Barna, Kovács, Valkai, Gál, Tóth, Szabó, Paulovics.
Cserék: Gavaldik, Trepák, Tóth, Fityó.
Ceglédi gólszerzők: Valkai, Takács, Kovács (2).
Szabó Levente edző: Az első félidő elején nagyon jól kezdett a csapat, gyorsan megszerezte a vezetést, ezután is dominált a mezőnyben, de a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. A második félidő már egy nyíltsisakos küzdelemmé alakult át, itt is, ott is voltak helyzetek, de a csapat nyerni akarása meghozta a gyümölcsét és begyűjtöttük a három pontot.
U14
Ceglédi VSE – Nagykáta 7:1
Cegléd: Kocsis, Labancz, Mocsári, Fömötör, Sebella, Konrád, Olgyay, Klimász, Szaniszló, Sebők, Budavári.
Cserék: Virág, Pálfalvi, Horváth-Nagy, Ferencz.
Ceglédi gólszerzők: Sebők (3), Olgyay, Klimász, Virág, Budavári.
Jók: Sebők, Budavári, Fömötör, Mocsári.
Gál Zoltán edző: Hatalmas fölényű labdabirtoklással játszottuk végig a meccset. Van még hova fejlődni… Szervezett volt a védelem, a helyzeteket nagyon ügyesen dolgoztuk ki, viszont a befejezéseken dolgozni kell. Sokkal több gólt rúghattunk volna, de nem vagyok csalódott, hiszen magabiztosan nyertünk.