Utánpótlás labdarúgás

696

A labdarúgók egyre több utánpótláscsapata kezdi meg az új idényt. A hétvégén a nagypályás együttesek közül már mindenki játszott. Voltak szép győzelmek, de sajnos meglepő vereségek is.

U19

Ceglédi VSE – Gyöngyös 4:1

Cegléd: Szabó G. – Szabó K. – Krajcz M. – Mécs G. – Hazafi G. – Györe K. – Augusztin Zs. – Petrik S. – Cseh S. – Dudás D. – Kecskés F.

Csere: Augusztin helyett Szlezák B. – Dudás D. helyett Angyal M. – Kecskés helyett Boros D. – Szabó K. helyett Sáfrány M. – Mécs G. helyett Puskás V. – Hazafi helyett Katona K.

Gól: Kecskés F. 2, Szlezák B., Mécs G.

Jók: Kecskés F., Petrik S., Györe K., Mécs G., Szabó K.

Kecskeméti József edző: Jól játszva, sok helyzetet kialakítva, megérdemelt győzelmet aratott a csapat, főleg a második félidőben bemutatott játékával.

U17

Ceglédi VSE – Gyöngyös 4:5 (1:2)

Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Kotlár Zs., Faragó M., Palotai Br. – Kuthyi G., Szeleczki V., Menich B., Simon P., Dudás G., Horváth.Z.

Csere: Klemenc G., Bognár M., Kis L., Nagy A., Oláh D., Pintér Sz., Gulyás T.

Gól: Horváth Z., Menich B., Simon P., Kotlár Zs.

Jók: Kis Cs., Szarvas G.

Kemenes György edző: Csalódott vagyok a mutatott játék miatt, mert több játékosunk is mélyen tudása alatt játszott. Hazai pályán négy gólt rúgva nem tudtuk itthon tartani a pontokat. Sajnos figyelmetlenségek és egyéni hibák sorát mutattuk be, olyanokat, amelyek nem voltak ránk idáig jellemzőek. A csapatban óriási szív van, ami most is megmutatkozott, hiszen a múlt heti bajnokin is kétgólos hátrányban sem adtuk fel és végig nyílttá tudtuk tenni a mérkőzést.  A srácok keményen dolgoznak az edzéseken, a befektetett munka meg fogja hozni a gyümölcsét!

U15

Gyöngyös – Ceglédi VSE 3:1 (1:0)

Cegléd: Abdel Magid,  Pálfalvi, Szebeni, Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Kartali.

Cserék: Kelemen, Kanyó, Lakos, Szabó.

Gól: Kelemen.

Jó: Máté.

Ványi Zsolt edző: Sajnos rendkívül gyengén játszottunk, és ami még fájóbb, hogy küzdeni tudásban is alulmaradtunk  ellenfelünkkel szemben.

U14

Gyöngyös – Ceglédi VSE 2:4

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Csepregi, Szabó, Ungureán, Ványi, Fajkó, Valkai, Pásztor, Medve.

Cserék: Kovács, Tóth, Borics, Oláh, Fülöp, Szaniszló.

Gól: Medve 2, Fajkó 1, öngól.

Jók: Az egész csapat.

Farkas János edző: Végre tudtunk mérkőzést játszani és ez volt a legfontosabb. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, jól sikerült az első mérkőzésünk.

 

CVSE  U10 – Ceglédbercel U11   7:1

Gól: Márok 2, Kósik 2, Révész, Sinka, Hank.

CVSE U10 – Törtel  U11   10:0

Gól: Márok 3, Sinka 3, Eszes 2, Kósik, Hank.

CVSE U10 – Tápiószőlős   1:0

Gól: Eszes.

Cegléd: Répás Levente, Andó Botond, Gigor László, Jankovics Ákos, Révész Máté, Eszes Martin, Márok Benedek, Kósik Tamás, Sinka Martin, Hank Milán, Kádár Zalán, Vörös-Szűcs Iván.

Kecskeméti József edző: Elkezdődtek ebben a korosztályban is a megmérettetések. Ceglédbercelen sikerült mindhárom mérkőzésünket megnyernünk, egy kapott góllal az idősebbek között indulva. A torna ceglédi díjazottja Márok Benedek lett a gólerős játékáért.