Utánpótlás labdarúgás

625

U19

Szent István – Ceglédi VSE 2:7

Cegléd: Szabó G. – Szabó K. – Krajcz M. – Mécs G. – Hazafi G. – Györe K. – Augusztin Zs. – Petrik S. – Cseh S. – Dudás D. – Nagy Zs.

Csere: Hazafi G. helyett Puskás V., Dudás D. helyett Boros D., Szabó G. helyett Nagy I.

Gól: Dudás D. 2, Nagy Zs. 2, Györe K., Mécs G., Boros D.

Jók: Az egész ceglédi csapat.

Kecskeméti József edző: Rendhagyó lesz a mai nyilatkozatom, ami szólhatna a rendkívül korrekt játékvezetőkről, szépen passzoló, sok helyzetet kialakító, magabiztos idegenbeli győzelmet arató ceglédi csapatról, vagy a megye hármas – elnézést kérek tőlük – szintet alulról súroló pályáról, öltözőről, portásról, pályamunkásról… Ki kell, hogy mondjam, nem tetszik a most kezem alatt készülő focisták hozzáállása, úgy mint a játékhoz, az edzéshez, egymáshoz, a csapathoz. Tisztelet a kivételnek, ezek a gyerekek nem szeretnek focizni… Ez lehet a rengeteg egyéb elfoglaltság miatt – iskola, szalagavatós tánc, csajok –, vagy a felkerülők dobogót csak óhajtó szereplése miatt, de könyörgöm, egy 1935-ben alapított szakosztály bajnokcsapatában játszanak, akik két komoly rekordot is cipelnek magukkal. 24 mérkőzés óta őrizzük veretlenségüket, illetve utolsó hazai pályás vereségünket 2015.október 10-én szenvedtük el az U19-es korosztályban! Lehet, túlkombinálom, de jövő héten az eddig veretlen Jászberény gárdáját fogadjuk a Malomtószélen, remélem időben szóltam és megértik a srácok a mondanivalóm lényegét: én címet akarok védeni, az ötödik hely nem érdekel!

U17

Szent István – Ceglédi VSE 0:3 (0:0)

Cegléd: Kis Cs. – Bognár M., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. –  Faragó M., Simon P. – Szarvas G., Pintér Sz., Horváth Z. – Gulyás T.

Csere: Klemenc G., Oláh D., Nagy A., Kuthy G., Menich B., Dudás G.

Gól: Faragó M., Pintér Sz., Dudás G.

Jók: Pintér Sz., Faragó M., Simon P., Dudás G.

Kemenes György edző: A több szempontból is fontos 3 pont megszerzése volt a cél, mégpedig úgy, hogy kapott gólok tekintetében nullára hozzuk a mérkőzést. Célunkat elértük ugyan, de sok hibával játszottunk, amelyeket átbeszélünk az elkövetkező napokban és tanulunk belőle. Ettől eltekintve minden játékosom megérdemli a dicséretet!

U15

Ceglédi VSE – Nagykáta 4:0 (4:0)

Cegléd: Abdel Magid, Lakos, Szebeni, Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Kartali.

Cserék: Kelemen, Szabó, Sebestyén.

Gól: Vincze 2, Juhász, Máté.

Jók: Szebeni, Juhász, Kovács, Vincze.

Ványi Zsolt edző: Pazar első félidőt produkáltunk, amelyben remek teljesítményt nyújtva, látványos akciógólokat szereztünk. A második félidőben kiengedtünk, pontatlanabbá váltunk, így nem tudtuk tovább növelni az előnyünket.  Fontos győzelem volt ez a múlt heti kisiklás után.

U14

Ceglédi VSE – Nagykáta 2:2

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Csepregi, Szabó, Ungureán, Fajkó, Ványi, Valkai, Pásztor, Medve.

Cserék: Borics, Szaniszló, Fülöp, Hrabovszki, Kovács.

Gól: Fajkó 2.

Jók: Az egész csapat.

Farkas János edző: Remek mérkőzést játszottunk az eddig veretlen Nagykáta ellen. Csak pozitív visszajelzést kaptam a csapattól. Gratulálok a csapatnak az eredményhez és a játékhoz.

U13

Ceglédi VSE – Várfürdő Gyulai Termál FC 7:1

Cegléd: Rimóczi János, Zsemlye Péter, Plangár Gábor, Takács Botond, Palásti Bence, Tóth Marcell, Persa Zoltán, Kovács Kolos, Valkai Zsolt, Gál Dominik, Szabó Kristóf, Gavaldik Balázs, Győri Ádám, Détári János, Takács György.

Gól: Valkai 4, Persa 1, Tóth 1, Szabó 1.

Klemenc Attila edző: Gratulálok a csapatnak!