Utánpótlás labdarúgás

745

Az elmúlt hétvégén az U15-ös gárda győzelmén kívül sajnos nem születtek jó eredmények, reméljük, a következő hétvége után boldogabbak lehetnek az utánpótláscsapatok.

U19

REAC – Ceglédi VSE 3:1

Cegléd: Szabó G. – Szabó K. – Mécs G. – Puskás V. – Hazafi G. – Kecskés F. – Cseh S. – Györe K. – Petrik S. – Boros D. – Dudás D.

Csere: Hazafi G. helyett Augusztin Zs., Cseh S. helyett Szlezák B., Boros D. helyett Katona K.

Ceglédi gólszerző: Szlezák B.

Jók: Puskás V., Boros D., Szlezàk B.,  Augusztin Zs.

Kecskeméti József edző: Rangadóra készültünk, de csak a második játékrészben játszottunk úgy, mint aki rangadót vív. Nem volt meg a kellő hit a csapatban, ebben két kulcsemberünk hiánya is közrejátszott. A vereségben az  én szerepem is tetten érhető, nem lett volna szabad védekezést váltanom a pontrúgásoknál. Ahogy a szünet után tették a dolgukat a srácok, úgy kellett volna a kezdő sípszótól kezdve. A beszállókkal pontosabbak lettünk, de ez kevés volt a pontszerzéshez. Túl vagyunk a rangadókon, a hátrányunk három pont az elsőtől, bizakodó vagyok!

U15

Ceglédi VSE – Újpesti TE 3:2 (2:0)

Cegléd: Abdel Magid,  Lakos, Szebeni, Ecseri, Bodzsár, Juhász, Kovács, Prumek, Máté, Vincze, Pálfalvi.

Cserék: Kelemen, Szabó, Sebestyén.

Ceglédi gólszerzők: Máté, Vincze, Szebeni.

Jók: Kovács, Prumek, Lakos.

Ványi Zsolt edző: Egy „agyonnyert” mérkőzést tettünk magunknak izgalmassá. Remek 60 percet produkáltunk, amikor több ziccert is elrontottunk. Az utolsó 20 percben érthetetlen hibákat követtünk el a védekezésünkben és a labdakihozatalokban is. A célunk nem lehet más, mint hogy a mérkőzés háromnegyedében mutatott játékunkat állandósítani tudjuk.

U14

Ceglédi VSE – Újpesti TE 1:2

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Csepregi, Tóth,  Szabó, Ungureán, Ványi, Fajkó, Valkai, Pásztor, Medve.

Cserék: Kovács, Borics, Szaniszló, Fülöp, Kotár, Baranyi.

Ceglédi gólszerző: Medve.

Farkas János edző: Pontatlanságot és sok egyénieskedést láttam a pályán. Gyenge támadójátékot mutattunk be a mai napon!

U13

Ceglédi VSE – Békéscsabai LA 0:5

Cegléd: Gavaldik B., Zsemlye P., Takács B., Tóth M., Palásti B., Szabó K., Kovács K., Persa Z., Gál D., Takács P., Paulovics G., Détári J., Takács Gy., Rimóczi J.

Jók: Kovács Kolos, Palásti Bence.

Klemenc Attila edző: Ezen a mérkőzésen fizikálisan erősebb és jobb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk. Az erősebb csapattól nem szégyen kikapni. Sajnos kevés párharcot nyertünk meg és pontatlanok voltak az átadásaink. Ma ennyire volt képes a csapat, dolgoznunk kell tovább.