Utánpótlás labdarúgás

565

U19

Ceglédi VSE – Pénzügyőr 4:1
Cegléd: Bencze A. – Szabó K. – Krajcz M. – Puskás V. – Hazafi G. – Mécs G. – Augusztin Zs. – Cseh S. – Györe K. – Szlezák B. – Dudás D .
Csere: Dudás D. helyett Boros D., Hazafi G. helyett Katona K., Szabó K. helyett Sáfrány M.

Ceglédi gólszerzők: Györe K. 2, Cseh S., Szlezák B.

Jók: Györe K., Cseh S., Krajcz M., Hazafi G.

Kecskeméti József edző: Valaki levehetné rólunk az átkot, sorban sérülnek meg a játékosok. Térd illetve bokaproblémákkal küzdünk, remélem véget ér a rontás. Ami biztató, hogy izomsérültünk nincs, köszönhető az elvégzett munkának, ami a játékban és az erőnlétben is visszaköszön. A mai meccsünkön egyetlen lövés találta el a kapunkat, egy megpattanó szabadrúgás, egyébként végig kézben tartottuk mérkőzést.

U17

Ceglédi VSE – Pénzügyőr 2:1 (2:1)
Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. – Faragó M. – Menich B., Kuthy G., Simon P., Horváth Z. – Dudás G.
Csere: Klemenc G., Gulyás T., Nagy A., Szeleczki V.
Ceglédi gólszerzők: Menich B., Horváth Z. Gólpassz: Simon P., Menich B.
Jók: Menich B., Horváth Z.
Kemenes György edző: Magabiztos, lendületes játékkal kezdtük a mérkőzést, amelyet a végén saját magunknak tettünk nehézzé. Az első 30 percben kétgólos előnyre tettünk szert, teljesen megérdemelten. Ezután beleestünk abba a hibába, hogy elhittük, ez a mérkőzés már zsebben van és hagytuk, hogy ellenfelünk felkeljen a padlóról és szépítsen. Szünet után rendre alakítottuk ki a helyzeteket, amiből Horváth Z. háromszor is betalált, de a sporttársak egyet sem ítéltek szabályosnak, így az eredmény már nem változott. A végén még majdnem kiénekelték a sajtot a szánkból, mert egy váratlan távoli lövés a kapufánkon csattant. Meg kell tanulnunk 90 percig koncentrálni. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

U15
Hatvan – Ceglédi VSE 3:2 (1:1)
Cegléd: Schwarcz, Lakos, Pálfalvi, Ecseri, Kelemen, Juhász, Kovács, Prumek, Kartali, Vincze, Szebeni.

Cserék: Máté, Sebestyén, Szabó.
Ceglédi gólszerzők: Juhász, Kartali.
Jók: Prumek, Kartali, Juhász, Kovács.

Ványi Zsolt edző: Egy ilyen mérkőzésen még a döntetlennel se lettem volna elégedett. Míg mi sok helyzetet kihagytunk, addig ellenfelünk négyszer volt a 16-osunkon belül és ebből 3 gólt szerzett. Ami az ő dicséretük, az a mi hibánk. A második játékrészben nagyon küzdöttünk, de ez ma kevés volt.

U14
Hatvan – Ceglédi VSE 8:3
Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Csepregi, Szabó, Ungureán, Medve, Ványi, Pásztor, Valkai, Kovács.

Cserék: Hrabovszki, Szaniszló, Kotlár, Borics.
Ceglédi gólszerzők: Pásztor 2, Ványi.
Jók: Kovács.
Farkas János edző: Gyorsaság, fizikai fölény okozta a nagyarányú vereségünket. A második félidőben szorosabbá tudtuk volna tenni az eredményt, de kimaradtak a ziccereink.

U13

Szolnoki MÁV – Ceglédi VSE 11:0
Cegléd: Rimóczi J., Paulovics G., Takács B., Plangár G., Tóth M., Szabó K., Persa Z., Gál D., Zsemlye P., Pintye Cs., Takács P., Détári J., Takács Gy.

Klemenc Attila edző: Sajnos súlyos vereségbe szaladtunk bele! Tudtuk, hogy erős ellenféllel találkozunk és ennek megfelelően készültünk. Az öltözőben azt kértem a srácoktól, hogy küzdéssel és akarattal tudjuk felvenni a versenyt a Szolnokkal. Az akaratot és a küzdést nem minden játékoson láttam, miután már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. Be kell állni mindenkinek a sorba, csak így tudunk eredményesek lenni. Most nem tudok gratulálni.

U10-es korosztály – Bozsik torna Cegléden

Ceglédi VSE U10 – Ceglédbercel U11   7:0
Gólszerzők: Márok 2, Eszes 2, Révész, Kósik, Hank.
Ceglédi VSE U10 – Törtel U11   7:0
Gólszerzők: Márok 3, Hank 2, Eszes, Jankovics.
Ceglédi VSE U10 – Tápiószőlős U11   9:0
Gólszerzők: Márok 4, Gigor, Eszes, Bíró, Bujáki, Révész.
Ceglédi VSE U10 – Nagykőrös U11   4:0
Gólszerzők: Márok, Kósik, Jankovics, Eszes.
Cegléd: Répás Levente, Andó Botond, Gigor László, Jankovics Ákos, Révész Máté, Eszes Martin, Márok Benedek, Kósik Tamás, Hank Milán, Kádár Zalán, Bujáki Botond, Bíró Marcell, Vörös-Szűcs Iván.

Kecskeméti József edző: Második éve edzem ezt a korosztályt, emlékeim szerint a mai napon játszottak a legjobban és a legszebben. Jó volt nézni a gyerekek játékát, kifejezettem élveztem az egy-, kétérintős támadásokat. Ha szabad ilyen párhuzamot vonnom, méltó tisztelgés volt a hősök előtt!