Utánpótlás vízilabda

543

Szombaton hazai környezetben kezdte meg a bajnokságot a Königh György 2007 gyermekbajnokságban szereplő csapat az UVSE ellen, míg Rusorán Péter 2005 gyermekbajnokságban szereplő együttes a KSI ellen ugrott medencébe a BVSC uszodában.
A 2005-ös gyermekcsapat a BVSC uszodában a pillanatnyilag a csoportját vezető KSI ellen mérkőzött. A találkozót kapkodva és fegyelmezetlenül kezdték rengeteg hibával, de ennek ellenére a vezetést megszerezve egészen az utolsó negyedig tartani tudták azt ezen a kiegyensúlyozott mérkőzésen, ahol nagyon kevés gól esett. Az utolsó negyedben viszont dekoncentráltak lettek és játékuk teljesen szétesett, aminek következtében kaptak olyan gólokat, amik elkerülhetőek lettek volna. Így a lefújást követően az eredményjelző táblán a KSI neve mellett szerepelt több gól.
Rusorán Péter 2005 gyermekbajnokság
KSI – Ceglédi VSE 7:5
Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 3, Soós Titusz, Kakuk Ákos.
A hazai rendezésű szezon első mérkőzésén a 2007-es gyermekcsapat jól kezdett a nagyobb és több korosztályban is az élmezőnyhöz tartozó UVSE ellen. A mérkőzésen végig magabiztosan játszottak, fegyelmezett volt a védekezésük és lendületes a támadásuk. A meccsen azért voltak hibáik, amit ki kell még javítaniuk, hogy jobbak lehessenek, mivel kimaradtak olyan helyzetek, amiket kötelezően be kellett volna lőni.
Königh György 2007 gyermekbajnokság
Ceglédi VSE – UVSE 10:5
Ceglédi gólszerzők: Farkas Zalán 6, Banai Máté 2, Rétyi Roland, Bori Noel.

A hétvégén a szakosztály csapatai közül az országos fiú bajnokságban szereplő ifjúsági, serdülő és gyermekcsapat ugrik hazai környezetben a medencébe az Oázis SC ellen. A mérkőzéseket 2018. október 28-án 10 órától rendezik a Városi Sportuszodában.