Vendéggyőzelem

457

Vasárnap megkezdte a pontvadászatot a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata. Az NB I/B-ből visszaeső Gyömrőt fogadták a Gál József Sportcsarnokban, akik csupán magabiztosságban voltak jobbak a Ceglédnél. A Cápák rengeteg hibával játszottak, pedig a felkészülési mérkőzéseken úgy tűnt, az idei szezonra legyűrik tavalyi bizonytalanságukat. A második félidőt négy góllal még így is nyerni tudták, ami mutatja a csapat erejét, de ennyi kihagyott helyzettel és eladott labdával nem lehet hozni egy rangadót.
Női kézilabda NB II
Felnőtt
Ceglédi Kék Cápák – Gyömrő VSK 23–25 (8–14)
Cegléd, 120 néző, vezette Héjjas, Kránitz.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Adrienn (kapusok), Mertlik Mónika 6 (2), Kisjuhász Petra 5 (2), Halasi Réka 5 (2), Tóth Adrien 3, Mihály Evelin 2, Sowunmi Mária 1, Vuletic Suncica 1, Dobos Renáta, Spolmin Roberta, Tóth Ágnes, Nagyné Dr. Vígh Cintia, Ványi Flóra, Mester Szabó Anett, Hörömpő Dóra.
Kiállítás: 10 ill. 8 perc
Hétméteres: 9/6 ill. 4/4
Tóth Norbert edző: Nem úgy alakult a mérkőzés, ahogy terveztük és sajnos most nem láttam azt a hőfokot, hogy átlendüljünk egy nagyobb sebességbe. Az elején majdnem húsz percet odaadtunk az ellenfelünknek, amikor se támadásban, se védekezésben nem tudtunk nagyon közbeszólni. Többször volt esélyünk visszajönni a meccsbe, a második félidőben jól védekeztünk, de a sok ziccer rontás miatt lerohantak bennünket. Gyorsítani kellene a játékon és az elejétől kezdve kőkeményen védekezni, hogy ez ne forduljon elő többet. Az ifi csapatunkon a jobb képességből álló BVSC sajnos átgázolt, nem voltunk sokan, de amíg bírták szusszal, azért küzdöttek, hajtottak, nem lesz egyszerű ez a bajnokság.
Ifjúsági
Ceglédi Kék Cápák – BVSC-Zugló 17–45 (8–19)
Cegléd: Törőcsik Fruzsina, Kopcsa Karolina (kapusok), Peszeki laura 4, Ványi Flóra 4, Takács Viktória 3, Balogh Adrienn 3, Benkő Barbara 2, Fedák Antónia 1, Farkas Fruzsina, Misti Annamária, Juhász Adrienn.
Kiállítás: 10, ill .4 perc
Hétméteres: 2/0, ill. 3/3