Vereség a felnőtt csapat évnyitóján

528

A hétvégén megkezdődött a 2019-es pontvadászat majdnem minden ceglédi vízilabdacsapat számára. Szombaton a felnőtt OB I/B-s gárda Leányfalura látogatott, míg az országos utánpótlás-bajnokságokban szereplő együttesek a Székesfehérvár korosztályos csapatait fogadták.
A Dunakanyar Waterpolo vendégeként szereplő felnőtt csapatot nagyon fűtötte a visszavágás, mivel az őszi hazai mérkőzésen 17:9-re kaptak ki egy gyenge játékkal. A meccs nem indult túl jól, a vendéglátó 5:1-re elhúzott, de a Cegléd nagy energiákat mozgósítva 7:1-es sorozatot produkált és megfordította 8:6-ra a mérkőzés állását. Az utolsó negyedben viszont sajnos három meghatározó játékos is kipontozódott, így a kétgólos előnyt nem tudták megtartani.
Férfi vízilabda OB I/B
Dunakanyar Waterpolo – Ceglédi VSE 11:10
Ceglédi gólszerzők: Simon Gábor 2, Juhász Benjamin 2, Muth Dániel 2, Simon Balázs 2, Hajek Zsombor, Bernula Gergő.
Vasárnap az ifjúsági csapat négy meghatározó játékos betegsége miatt gyenge felállásban volt kénytelen kiállni, így vereség elkerülhetetlen volt a Fehérvártól.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Fehérvár Vízilabda SE 5:18
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 2, Nagy Dávid, Fekete Ákos, Ecser Bence.
A serdülők szoros mérkőzésen, nagy csatában maradtak alul a jobb erőkből álló ellenféllel szemben. Zöldi Péter és Tótin Patrik kiválóan védték a hazai kaput. Tarbály Zoltán, Ecser Bence, Fekete Ákos is jól játszott. A játék képe alapján talán a győzelem is meglehetett volna, ha a végjátékban pontosabban játszanak. Az egész csapat dicséretet érdemel.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Fehérvár Vízilabda SE 11:13
Ceglédi gólszerzők: Ecser Bence 4, Tarbály Zoltán 3, Fekete Ákos 2, Szabó Bendegúz, Gáspár Tamás.
A gyermekcsapat az első pillanattól kezdve a kezébe vettük az irányítást. A kidolgozott helyzeteiket magabiztosan gólra váltották, s olyan előnyre tettünk szert, ami a mérkőzés végéig kitartott, a győzelem nem volt kétséges.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – Fehérvár Vízilabda SE 17:10
Ceglédi gólszerzők: Kecskeméti Koppány 4, Soós Titusz 4, Szendrei Dávid 4, Medveczki Gábor 2, Szabó Róbert, Kiss Máté, Pálvölgyi Kristóf.