Vereségek

421

A női kézilabda NB II őszi záró fordulójában, vasárnap az Inárcs-Örkényt fogadta a Ceglédi Kék Cápák felnőtt és ifi csapata. A felnőttek negyven percnyi ki-ki meccs után hoztak egy 0-7-es kilenc percet, az ifisták pedig a végjátékot bukták el 1-9-re, így mindkét gárda vereséggel zárta a szezont.
Női kézilabda NB II, december 9.
Felnőtt
Ceglédi Kék Cápák – Inárcs-Örkény KC 23–30 (13–18)
Cegléd, 150 néző, vezette Parádi, Újhelyi.
Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett (kapusok), Tóth Adrien 4, Mertlik Mónika 4, Vuletic Suncica 4, Herceg Réka 3 (1), Spolmin Roberta 3, Halasi Réka 2 (2), Dobos Renáta 1, Kisjuhász Petra 1, Ade Sowunmi 1, Tóth Ágnes.
Kiállítás 6, ill. 6 perc.
Hétméteres: 5/3, ill. 4/4.
Ifjúsági
Ceglédi Kék Cápák – Inárcs-Örkény KC 27–36 (18–18)
Cegléd: Oláh Anna (kapus), Peszeki Laura 12 (7), Fehér Natália 5, Takács Viktória 4, Farkas Fruzsina 2, Kovács Alíz 2, Takó Emese 2, Simon Anna, Mód Klaudia, Fedák Antónia.
Kiállítás: 6, ill. 10 perc.
Hétméteres: 7/7, ill. 4/3.
Tóth Norbert edző: A felnőtteknél sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy szerettem volna. Ziccerek tömkelege, büntetődobásaink maradtak ki, amit egy ilyen csapat egyből kihasznál. Nem játszottunk jól támadásban, a védekezésünk pedig hullámzó volt. Remélem, nem csak én vagyok elégedetlen a mai teljesítményünkkel! Az elmúlt mérkőzések alapján nem ezt az eredményt vártam az ifi csapattól sem. Jól kezdtük a mérkőzést, viszont rengeteg hibával játszottunk, sajnos gyenge védekezéssel, és ami a lányok nagy hibája, hogy nem hisznek magukban. A második félidő végére elfáradtunk és nem úgy ment a támadás sem. Ennek egy szoros mérkőzésnek kellett volna lennie, sajnálom, hogy nem sikerült az őszi szezont győzelemmel lezárni.