Vereségek a felsőházban

1162

Nem sikerült jól a Ceglédi Kék Cápák U11-es csapatának felsőházi rajtja a leány kézilabda országos gyermekbajnokság vasárnapi játéknapján. A Szigetszentmiklóson megrendezett fordulóban először az Érdtől majd a KASE-tól is vereséget szenvedtek a Cápa gyerekek.

Leány kézilabda országos gyermekbajnokság

Érd – Ceglédi Kék Cápák 26-14 (15-6)

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Kökény Hanna 5, Takó Emese 5/1, Pető Luca 4/1, Pokorny Szintia, Kádár Kata, Csombai Mirella, Omelka P. Kíra, Imregi Boglárka, Kelemen Réka, Pintér Zsófia, Orlov Katinka, Horváth Evelin.

KASE – Ceglédi Kék Cápák 18-13 (10-8)

Ceglédi gólok: Kökény Hanna 6/2, Takó Emese 2/1, Omelka P. Kíra 2, Pető Luca 2, Orlov Katinka 1.

Pudics Zsolt edző: Sajnos már az első meccsen is érezni lehetett, hogy nem megy úgy a játék, ahogy kellene. Csak az első és az utolsó 12 percben voltunk méltó ellenfelek. 6:6 után képtelenek voltunk megállítani az egyébként nagyon jól játszó Érdet, akik 21:8-ig röppentek, majd 6:5-re hoztuk a végjátékot. A KASE elleni találkozón már szenvedtünk. Ellenfelünk kiosztott néhány pofont és a támadásainkra felépített taktikából csak momentumokat tudtunk megvalósítani. Sajnálom a vereséget, mert a felsőházban kevésszer örülhetünk majd győzelemnek, melyből az egyik lehetőséget ma nagyon olcsón adtuk át a KASE-nak…