Vereségek sérülésekkel

1085

Vasárnap megkezdte felsőházi szereplését a Ceglédi Kék Cápák U13-as csapata. A leány kézilabda országos gyermekbajnokság Dömsödön megrendezett fordulójában először a Budakalásszal, majd a Szigetszentmiklóssal játszottak a ceglédi lányok. Sajnos ez nem a Cápák napja volt. Mindkét találkozón voltak szép jelenetek, de összességében sok hibával és pontatlanul kézilabdázva szenvedtek vereségeket, ráadásul két kulcsjátékos is kidőlt a sorból. Egyelőre nem tudni, mennyire súlyos a sérülése Koncsik Ellának és Mód Klaudiának, akiknek innen is jobbulást kívánunk!

U13-as leány kézilabda országos gyermekbajnokság

Budakalász – Ceglédi Kék Cápák 15-10 (7-6)

Cegléd: Kopcsa Karolina (kapus), Koncsik Ella 4/1, Mód Klaudia 2/2, Petrovics Fruzsina 2/1, Kazai Fanni 1, Peszeki Laura 1, Varga Nóra, Kovács Alíz, Brindzik Regina, Veres Anna, Farkas Fruzsina, Takács Viktória, Kádár Vera, Baricza Viktória, Simon Anna.

Szigetszentmiklós – Ceglédi Kék Cápák 19-10 (9-5)

Ceglédi gólok: Petrovics Fruzsina 6/4, Mód Klaudia 1, Kazai Fanni 1, Baricza Viktória 1, Takács Viktória 1.

Kisjuhász Petra edző: Az első mérkőzésen a vártnál sokkal rosszabbul teljesítettek a lányok. A kezdéssel nem volt baj, de amint elkezdtünk fáradni, sorra jöttek a hibák. A második találkozón sokkal felszabadultabban játszottak a csajok a náluk jobb erőket képviselő Szigetszentmiklós csapata ellen. A technikai hibák száma sajnos még magas volt, de azon leszünk és dolgozunk, hogy hétről hétre faragjunk le belőle. Sajnos a két vereség mellett két játékosom is lesérült. Koncsik Ella bokáját fájlalta, Mód Klaudiának pedig a combjával történt valami, remélem, a következő rangadón már számíthatok rájuk.