Veretlenül listavezető a Szuperinfó-CVSE I.

697

Férfi asztalitenisz NB I, december 12.
Szuperinfó-CVSE I. – Szécsény ASE II. 10:3
Ceglédi győztesek: Dr. Varga Csaba 3, Marsi Márton 2, Ócsai Máté 2, Biedermann Dániel 1 valamint a Marsi-Ócsai és a Biedermann-Varga párosok.
Igazi rangadó volt a hétközi halasztott fordulóban, ahol az ellenfél az extraligát is megjárt játékosokkal is erősített. Ismét sikerült jól indulni a két párossal, majd az első kör után elhúzni 5:1-re. Dr. Varga Csaba 0:2-es hátrányból megverte a tollszáras Bohácsot és ez végleg eldöntötte a mérkőzést. Innen nem tudtak felállni és simán nyerte a Cegléd ezt a nagyon fontos csatát, ami a végeredményben nem tükrözte a szoros és izgalmas meccseket.
Férfi asztalitenisz NB I, december 14.
Kiskunfélegyházi ASE I. – Szuperinfó-CVSE I. 7:10
Ceglédi győztesek: Marsi Márton 4, Ócsai Máté 2, Dr. Varga Csaba 1, Biedermann Dániel 1 valamint a Marsi-Ócsai és a Biedermann-Varga párosok.
Az utolsó mérkőzés döntötte el, hogy ki lesz az őszi első az NB I-es bajnokságban Keleten. Két veretlen csapat találkozott Kiskunfélegyházán, ahol nem a CVSE volt az esélyes. A párosok végtelenül kiélezett küzdelemben, döntő játszmában dőltek el a Cegléd javára. A nagyszerű napot kifogó Marsi Márton méltán bizonyította, amiért leigazolt a CVSE, s ha szoros meccseken is, de nagyszerűen versenyezve nyert 4-et. A többiek is kivették a részüket a győzelemből. Sőt Ócsai Máténak 2 meccslabdája is volt Korponay ellen, és végül a győztes mérkőzést is ő hozta, 3:1-re megverve Erdélyit.
A tabellát veretlenül vezeti a Szuperinfó-CVSE I. csapata.
Pest Megye „A”, december 11.
Szuperinfó-CVSE III. – Dabas SE II. 10:8
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Gergye Zoltán 4, Schmidt Máté 1 és a Fodor-Gergye páros.
Előrehozott meccsen szoros küzdelemben sikerült nyerni. Schmidt Máté az utolsó körben tudott győzni és eldönteni a három pont sorsát.
Pest Megye „C”, december 14.
Szuperinfó-CVSE IV. – Délegyházi ASE II. 18:0
Ceglédi győztesek: Koncz Ábel 4, Petrik András 4, Unghváry András 4, Virágh György 4 valamint a Petrik-Virágh és a Koncz-Unghváry párosok.
A bajnokságban a Délegyháza első csapata ellen elvesztett mérkőzés után a második csapatot nagyon legyőzték a ceglédi fiatalok.