Vízilabda OB I/B és utánpótlás

442

Az OB I/B-s mérkőzés a csapat számára nagyon fontos volt, mivel a bajnokság rájátszásában az egymás elleni eredményeket továbbviszik, s mindkét gárda a középházban folytatja. A Cegléd a fontos meccsen kitűnő, fegyelmezett játékkal nagyarányú győzelmet aratott.
Férfi vízilabda OB I/B
Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda 14:4
Ceglédi gólszerzők: Hajek Zsombor 4, Simon Gábor 4, Simon Balázs 3, Muth Dániel, Szilágyi Márk, Tószegi Zoltán.
Az ifjúsági csapat végig magabiztos játékkal és végig vezetve megérdemelten nyert.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Békéscsaba – Ceglédi VSE 9:14
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 5, Szilágyi Márk 2, Tószegi Zoltán 2, Rajkort Zsolt, Korb Zsombor, Forgó Martin, Ecser Bence, Fekete Ákos.
A serdülők nagy csatában, egyéni hibák következtében maradtak alul. Egy-egy pontatlan átadás miatt maradtak ki lehetőségek fontos pillanatokban. Ecser Bence és Zöldi Péter játéka kiemelkedő volt. Az együttes végig küzdött, de ez most ennyire volt elég.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Békéscsaba – Ceglédi VSE 11:10
Ceglédi gólszerzők: Ecser Bence 7, Fekete Ákos 2, Tarbály Zoltán.
A gyermek korosztály riválisa a bajnokság 3. helyén álló hazai gárda volt. A mérkőzés jól kezdődött, az első két negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat. A harmadik negyedben a fejekben valami összezavarodott, hibát hibára halmoztak a ceglédiek, amit az ellenfél kihasznált.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Békéscsaba – Ceglédi VSE 10:4
Ceglédi gólszerzők: Szabó Róbert 3, Szendrei Dávid.
A Markovits Kálmán 2006 Gyermekbajnokságban szereplő csapat Budapesten, a Szőnyi úton az Oázis SC ellen ugrott a medencébe. Ez már a rájátszás első meccse volt, amelyen a fizikálisan nagyobb csapat ellen fantasztikus védekezéssel és a kidolgozott helyzetek kitűnő értékesítésével arattak győzelmet a ceglédiek. Az egész csapatot dicséret illeti.
Markovits Kálmán 2006 Gyermekbajnokság
Ceglédi VSE – Oázis SC 10:7
Ceglédi gólszerzők: Fábián Olivér 4, Kecskeméti Koppány 2, Gujka Dominik 2, Kakuk Ákos, Borsos Blanka.

Március 3-án, vasárnap hazai környezetben játszik az országos bajnokságban szereplő fiú gyermek, serdülő és ifjúsági korosztály. 10 órától az YBL WPC együtteseit fogadják a ceglédiek.