Vízilabda OB I/B és utánpótlás

472

A hétvégén hazai környezetben megkezdték a vízilabdázók a 2018/2019-es bajnoki szezont.
Pénteken a férfi felnőtt OBI/B-s csapat a Kaposvárt fogadta. A mérkőzésen végig remek, ötletes, fegyelmezett játékkal 13:10- re nyert a CVSE. Ki kell emelni, hogy az előző szezon végén nyolc játékos távozott az együttestől, viszont csak egy új érkezett, így a felnőtt csapatot saját nevelésű ifjúsági játékosokkal pótolták. Jelenleg a 14 játékosból 10 ceglédi kötődésű, ilyen összeállítás igen régen volt.
Férfi vízilabda OB I/B
Ceglédi VSE – Kaposvár Vízilabda Klub 13:10
Ceglédi gólszerzők: Simon Gábor 4, Simon Balázs 3, Ujházi Andor 2, Muth Dániel 2, Bernula Gergő, Szilágyi Márk.
Vasárnap az országos fiú utánpótlás bajnokságban szereplő ifjúsági, serdülő és gyermekcsapat az A-HÍD OSC Újbuda korosztályos együtteseit fogadta.
Technikai okok miatt az egyik legjobb játékos, Kotlár Péter nem játszhatott az ifjúságiaknál. Sajnos ez végzetes lett, mert remek kezdés után az elfáradó, nem megfelelően koncentráló játékosok képtelenek voltak gólt lőni, így 8-5-re elvesztették a mérkőzést. Ki kell emelni Bezzeg Marcell kitűnő teljesítményét a kapuban és Milus Dávid gólerős játékát.
Országos fiú ifjúsági vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda 5:8
Ceglédi gólszerzők: Milus Dávid 4, Rajkort Zsolt.
A ceglédi serdülő csapatnál sérülések és betegségek nem tették lehetővé azt, hogy a legerősebb összeállításban szerepeljen. Az ellenfél megérdemelten nyert. A ceglédi csapat végig küzdött, sok helyzetet alakított ki, de a befejezések nem sikerültek. Zöldi Péter és Tótin Patrik kiválóan védtek.
Országos fiú serdülő vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda 2:12
Ceglédi gólszerzők: Fekete Ákos, Kiss Máté.
A gyermek korosztályú csapatok meccsének első negyedében felváltva estek gólok és így a tavalyi évben még a felsőházat erősítő OSC-nek partnere volt a CVSE. A második negyed elején Pálvölgyi Kristóf súlyos fegyelmezetlenségéből adódóan 4 perces emberhátrányba került a Cegléd, melynek következtében az ellenfél behozhatatlan előnyre tett szert.
Országos fiú gyermek vízilabda-bajnokság
Ceglédi VSE – A-HÍD OSC Újbuda 9:18
Ceglédi gólszerzők: Szendrei Dávid 6, Orosz Zoltán, Soós Titusz, Kiss Máté.