XXV. Beck Péter Emléktorna

949

Idén 25. alkalommal került sor a Beck Péter Vízilabda Emléktornára. A kétnapos tornát nyolc csapat részvételével rendezték, az ország legerősebb utánpótlás együttesei látogattak el Ceglédre.
A résztvevő csapatok a BVSC-Zugló Póló, az FTC Vízilabda, a Hírös Sport Nonprofit Kft., a HUVK SE, a Kópé UVSE, a KSI SE, az OSC VSE és természetesen a házigazda Ceglédi VSE voltak. A 2007-es korosztály számára szombaton délelőtt az időjárás megnehezítette a játékot, de a nap további részében izgalmas csatákra került sor. A vasárnapi helyosztókon is minden helyezésért küzdelmes meccseket játszottak a csapatok. Végül a BVSC nyerte el ebben az évben is a kupát. A CVSE a negyedik helyen zárt, a torna legjobb ceglédi játékosának Farkas Zalánt választották. A mérkőzések után következett az izgalmas úszóváltó, ahol minden csapatot 10-10 fő képviselt. A Cegléd ebben a versenyben is negyedik lett.
A Ceglédi VSE csapatának tagjai: Csizmadia Bence, Farkas Zalán, Banai Máté, Harczi Zsombor, Vincze Zalán, Rétyi Roland, Szendrei Attila, Lugosi Ádám, Pusztai Márton, Tomcsányi Alex, Bori Noel, Szondi Szép Marcell, Hornyák Csaba, Bálint Tamás, Hornyik Zsombor, Darányi Csanád. Edző: Czigány Károly.