8 arany-, 2 ezüst-, 1 bronzérem a magyar bajnokságon

2190

Kiválóan teljesített a Ceglédi Kettlebell SE a hétvégi IUKL Kettlebell Sport Magyar Bajnokságon, Kiskunhalason! A 10 ceglédi versenyző 8 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérem büszke tulajdonosa lett, és mindenki sikeresen kvalifikált a májusi Eb-re!

Majorosi-Lázár Anita egyesületi elnök: Igazán büszke vagyok a csapatra! Minden versenyszámban fel tudtunk állni, és mindenhol igazán szép eredményt hoztunk! Külön kiemelném a junior és gyermek versenyzőimet, akik fiatal koruk ellenére is felnőttekhez méltóan állták a sarat a páston! Profi kategóriában is ketten indultunk a csapatból, ami szintén nagy dicsőség, hisz az Eb-n már nem csak a női, hanem profi férfi kategóriában is lesz ceglédi versenyzőnk! Óriási büszkeség ez számomra, hiszen egyre többen versenyzünk Cegléd színeiben, és nem is akármilyen eredményekkel! Hatalmas gratuláció mindenkinek, köszönöm a felkészítést és támogatást Barcsik Lacinak, és természetesen köszönjük a már megszokott szuper szervezést a házigazdának, Suhajda Lacának, a király zenéket Dj Csonginak!

A ceglédi csapat tagjai: Majorosi Dorina, Angyal Viktória, Ecseri Enikő, Kovács Henrietta, Balogh Szandra, Majorosi Míra Hanna, Majorosi Bora Bojána, Mákos Norbert, Ambrózi Gábor, Mózes Károly, Majorosi-Lázár Anita.