A felsőházban folytatja a felnőtt csapat

858

Szombaton az OB I/B-s felnőtt vízilabdacsapat a felsőházba jutásért játszott a Szolnokkal. A mérkőzésre sajnos két sérülttel és két beteggel érkeztek a ceglédiek, de a győzelem így is kötelező volt.  A meccs előtt a Szolnok játékoskeretét megismerve több, az OB I-ben szereplő nagycsapat fiatal tehetséges játékosát véltük felfedezni, amire a bajnokságban még nem volt példa. A mérkőzést nagy küzdelemben, akarással, jó csapatszellemmel sikerült megnyerni. Ki kell emelni, hogy sokak véleménye szerint az idei OB I/B-s bajnokság az elmúlt évek egyik legerősebbike, és itt sikerült kiharcolni a legjobb nyolcba kerülést. Kellemes meglepetés ez az eredmény a tavalyi 17. hely után. Mindenképpen dicséret illeti a fiúkat és reméljük, hogy a folytatásban is lesznek még jó eredmények, meglepetések.

Férfi vízilabda OB I/B

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – Ceglédi VSE 9:10

Góllövők: Bicskei Attila 3, Újházi Andor 3, Hajek Zsombor 2, Simon Gábor, Práczky Károly.

Az országos utánpótlás-bajnokságokban szereplő fiú csapatok vasárnap Csongrádon szálltak vízbe. Az ifjúsági csapat a tudásszintje alatt játszott két és fél negyedik. A harmadik negyedben történt időkérést követően a játékuk megváltozott, helyzeteiket végre gólra tudták váltani és a védekezés is feljavult, de már csak a szépítésre futotta az erőből.

Országos ifjúsági vízilabda-bajnokság

Koelner-Csongrád – Ceglédi VSE 12:4

Góllövők: Simon Balázs 2, Pusztai Bence, Tószegi Zoltán.

A serdülők mérkőzése nagyiramú és sokgólos volt. A játékosok csapatként együtt küzdöttek a győzelemért a fizikálisan erősebb Csongráddal. Sajnos az utolsó negyed elején az ellenfél a ceglédiek hibáit kihasználva egygólos előnyét négyre növelte, így csak a szépítés maradt a végére, de így is dicséret illeti a srácokat a szép játékért.

Országos serdülő vízilabda-bajnokság

Aeroprodukt-Csongrád – Ceglédi VSE 14:12

Góllövők: Milus Dávid 6, Rajkort Zsolt 3, Tószegi Zoltán 2, Forgó Martin.

A gyermekcsapat a megbeszélt taktikát nem tartva fegyelmezetlenül, rengeteg hibával játszott, melynek következménye lett a nagyarányú vereség.

Országos gyermek vízilabda-bajnokság

Vestfrost-Csongrád – Ceglédi VSE 18:6

Góllövők: Fekete Ákos 2, Csáti Márton, Pákozdi Máté, Szabó Bendegúz, Ecser Bence.

Legközelebb hazai környezetben, április 9-én az országos bajnokságban szereplő utánpótlás fiúcsapatok játszanak 10 órai kezdéssel az A-Híd OSC Újbuda korosztályos együttesei ellen.