A legnagyobbak és a legkisebbek kivételével minden csapat győzött a hétvégén

769

Utánpótlás labdarúgás

U19

Eger – Ceglédi VSE 1:1

Cegléd: Bencze A., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Mécs G., Augusztin Zs., Cseh S., Györe K., Szlezák B., Dudás D.

Csere: Katona K. helyett Boros D.

Ceglédi gólszerző: Györe K.

Jók: Krajcz M., Cseh S., Györe K., Augusztin Zs.

Kecskeméti József edző: Keskeny, saras pályán találkoztunk a fizikálisan erős játékosokból álló házigazdával. Ebben az összeállításban, férfiasan el kell ismerjem, még ha fájó is, reális a döntetlen. Öt kezdőjátékosunk hiányzott a csapatból, tették a srácok becsülettel a dolgukat, de ma csak ennyire futotta. Szeretnék gratulálni Katona Krisztiánnak, aki ezen a mérkőzésen mutatkozott be az U19-es csapatban kezdőként.

U17

Eger – Ceglédi VSE 1:5 (0:0)

Cegléd: Kis Cs. – Szarvas G., Kotlár Zs., Palotai Br., Kovács R. – Faragó M. – Szeleczki V., Kuthy G., Menich B., Horváth Z. – Dudás G.

Csere: Klemenc G.,  Kis L.,  Nagy A.,  Pintér Sz.

Ceglédi gólszerzők: Horváth Z. 2 , Faragó M., Dudás G., Kuthy G. Gólpassz: Kovács R. 3, Faragó M.,  Menich B.

Jók: Az egész csapat.

Kemenes György edző: Jó felfogásban, ötletes, lendületes játékkal teljesen megérdemelten hoztuk haza a három pontot. Ellenfelünk ugyan megszerezte a vezetést, de nem tudott lépést tartani az általunk tartott irammal. Végre jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket.

U15

Ceglédi VSE – Dabas FC 2:1 (1:0)

Cegléd: Abdel Magid, Lakos, Pálfalvi, Ecseri, Kelemen, Juhász, Kovács, Prumek, Kartali, Vincze, Szebeni.

Cserék: Máté, Sebestyén, Schwarcz.

Ceglédi gólszerző: Lakos 2.

Jók: Lakos, Juhász, Kovács.

Ványi Zsolt edző: Ha kínkeservesen is, de csak sikerült nyernünk. A múlt heti mérkőzéshez hasonlóan most is megvoltak a lehetőségeink, hogy simább legyen a meccs. A játékunk nyögvenyelős, a küzdeni tudásunk dicséretes.

U14

Ceglédi VSE – Dabas 10:0

Cegléd: Gavaldik, Mocsári, Baranyi, Tóth, Szabó, Ungureán, Medve, Ványi, Valkai, Pásztor, Kovács.

Cserék: Szaniszló, Fajkó, Hrabovszki, Pintér, Fülöp, Oláh, Borics.

Gólszerzők: Kovács 3, Ványi, Pásztor, Fajkó 2, Borics, Valkai, Oláh.

Jók: Az egész csapat.

Farkas János edző: Jó volt látni a srácokon a felszabadult örömfocit! Feledtettük a múlt heti vereségünket ezzel a nagyarányú győzelemmel! Szép volt fiúk!

U13

Mercedes-Kecskeméti LA – Ceglédi VSE 5:0

Cegléd: Rimóczi János, Plangár Gábor, Takács Botond, Paulovics Gábor, Palásti Bence, Détári János, Persa Zoltán, Takács Péter, Szabó Kristóf, Takács György, Győri Ádám.

Jók: Az egész csapat.

Klemenc Attila edző: A vereség ellenére dicsérnem kell a csapatot, amit megbeszéltünk az öltözőben, azt fegyelmezetten végrehajtották a fiúk. Csere nélkül végigjátszották a mérkőzést a srácok, az utolsó leheletükig küzdöttek a pályán. Jó érzés volt a kispadon ülni/állni. Az ilyen mérkőzésekre lehet építeni, ez az akarat és elszántság kell a sikerekhez a jövőben is.