Országos utánpótlás arany- és ezüstérem Orosházáról

684

Férfi asztalitenisz NB I

Apagy SE I. – Szuperinfó-CVSE I. 9:9

Ceglédi győztesek: Gergye Zoltán 3, Biedermann Dániel 2, Ócsai Máté 2, Benyovszki Gábor 1 és a Biedermann- Gergye páros.

A délutáni kezdés és a szokatlan körülmények rányomta a bélyegét a ceglédiek játékára. Eleinte fej-fej mellett haladtak a csapatok, 6:5-re még a CVSE vezetett, majd 6:9-re fordított az ellenfél, így a döntetlen bravúros eredménynek számít.

Asztalitenisz NB III, október 28.

Dabas I. – Szuperinfó-CVSE II. 15:3

Ceglédi győztesek: Szalkai Attila 2, Lőrinczi Károly 1.

A bajnokesélyes – volt válogatott játékossal felálló – csapat ellen két meghatározó ceglédi játékos is hiányzott, így az eredmény reálisnak mondható.

Pintér Sándor Országos Újonc és Serdülő Asztalitenisz Ranglistaverseny, Orosháza, október 28-29.

U12

  1. Tótin Kristóf

Kristóf szenzációs eredményt ért el saját korosztályában. A csoportmérkőzések után a 8 közé jutásért simán nyert, majd budaörsi ellenfelét 0:2-es hátrányból győzte le. A döntőbe jutásért a  KSI-s Straubinger ellen játszott és óriási csatában 3:2-re nyert. A döntőre elfáradt és 3:1-re alulmaradt szintén KSI-s ellenfelével szemben. Eddigi legjobb országos eredményét érte el.

U13

  1. Hörömpő Ferenc

Serdülő páros

  1. Ócsai Máté – Kishegyi Ákos (VSE Dunakeszi)

Második kiemeltként vágott neki a versenynek Ócsai Máté és Kishegyi Ákos. Jó játékkal a döntőig meneteltek és Máté vezérletével 3:1-es győzelmet arattak BVSC-s riválisukkal szemben.

Serdülő egyéni

  1. Ócsai Máté 12. Hörömpő Ferenc

Az egyéniben a főtábla második körében váratlan vereség után a helyosztókon csak a 10-ik hely jött össze Máténak. Hörömpő Ferenc 12-ik helye dicséretes teljesítmény és biztos helye lesz a közelgő országos TOP 24 versenyen.