A Mercedes Benz Kft. támogatja a Kék Cápákat

747

A Mercedes Benz Kft. az új szponzora a Ceglédi Kék Cápáknak. A szerződést néhány napja írták alá Kecskeméten. A gyár komoly összeggel segíti a kézilabda csapatot. Pudics Zsolt, a kézilabda egyesület elnök úgy véli a Mercedes támogatása további szponzorokat vonz majd az egyesülethez.

A másfél hónapos tárgyalássorozat jó eredménnyel zárult, hiszen ezentúl a Mercedes Benz Kft. is támogatja a Ceglédi Kék Cápák csapatát.

PUDICS ZSOLT, elnök, Ceglédi Kék Cápák Sportegyesülete: ,,Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Mercedes-szel tudunk közösen kooperálni. Szponzori szerződést is kötöttünk, de ennek a nagy része az TAO felajánlás, tehát a mi TAO igényünket töltötték fel. De azért egy két felületünkön meg fog jelenni a Mercedes logó. És abban bízom, hogy a Mercedes neve és logója azért hozni fog még mellénk támogatókat. Mindenképp plusz hasznot is szerzünk belőle.”

A gyár komoly összeggel segíti a kézilabda csapat jövőbeli munkáját – hangsúlyozta az elnök.

PUDICS ZSOLT, elnök, Ceglédi Kék Cápák Sportegyesülete: ,,Sajnos nem vagyok arra felhatalmazva a Mercedes részéről, hogy ezt elmondjam, sőt még titoktartási szerződésünk is van ezzel kapcsolatban. De azt elmondhatom, hogy a mi léptékben mérve ez elég nagymérvű, főleg a TAO rész 80%-át feltöltötték az igényünknek.”

Pudics Zsolt arról is beszélt, hogy a támogatást mire fordíthatják majd.

PUDICS ZSOLT, elnök, Ceglédi Kék Cápák Sportegyesülete: ,,A TAO-ban a megnyert pályázatban előre le van fixálva, hogy mire költhetjük el ezeket a pénzeket. Ezeket nem nagyon költhetjük el. A kisebbik része, ami szponzori szerződésben van, azt az utánpótlás úgymond benyeli, úgy hogy el fog veszni a nagy tömegben, de abból azért majd kicsit komolyabban tudunk majd dolgozni, ami ezután lesz hozadéka.”

A kézilabda egyesület elnöke úgy véli, hogy a Mercedes támogatása további tőkeerős szponzorokat vonz majd az egyesülethez.