A nőket köszöntötte az MSZP is

1209

Egy-egy szál virággal köszöntötte a ceglédi hölgyeket az MSZP helyi szervezete. A nemzetközi nőnap alkalmából a férfiak szinte minden családban, munkahelyen kedveskedtek a nőknek apró ajándékokkal március 8-á. A Szocialista párt helyi tagjai tegnap a város egyik legforgalmasabb részén, a posta mellett lepték meg a hölgyeket egy-egy szál szegfűvel.

Az MSZP ceglédi férfitagjai idén is több nagy csokorral virággal érkeztek a Kossuth Ferenc utca és a Gubody utca sarkához. Itt köszöntötték az arra járó hölgyeket egy-egy szál szegfűvel nőnap alkalmából.

FEHÉR ISTVÁN elnök MSZP Ceglédi Szervezete: „Én a férfitársaim nevében – a jelenlévők és a távollévők nevében is köszönöm mindazt, amit Ceglédért, környezetükért tesznek a hölgyek. Tudom, nehéz elérzékenyülés nélkül erről a dologról beszélni, hiszen rögtön az jut az eszünkbe, hogy mit is kapunk mi tőlük. Az első, amit kapunk tőlük, az az életünk.”

Aztán kapják a gondoskodást szinte egész életükben, majd a szeretetet és a szerelmet.

Nehéz helyzetben vannak ilyenkor a férfiak – fogalmazott Fehér István – mert egy szál virággal nehéz kifejezni a sok jót, amit a nőktől kapnak.

FEHÉR ISTVÁN elnök MSZP Ceglédi Szervezete: „Én szeretném, ha a most tévé előtt ülők boldogságban, szeretetben élnék meg az elkövetkezendő napjaikat is. Szeretném ha jövőre is együtt ünnepelhetnénk velük és teszem azt mind az MSZP Ceglédi Szervezete nevében.”

A köszöntés mellé természetesen egy-egy szál piros szegfű is járt a Posta felé járó hölgyeknek.