Alaptörvényről, kvótáról

858

Egyértelművé vált, hogy a kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak. Van egy felelős kormány Magyarországon és van egy nagyon felelőtlen ellenzék – így fogalmazott Földi László országgyűlési képviselő ma tartott tájékoztatóján.

A magyar kormány nagyon komoly erőfeszítéseket tett arra, hogy megvédje az országot a kötelező betelepítési kvótától – kezdte Földi László országgyűlési képviselő.

FÖLDI LÁSZLÓ országgyűlési képvisel: „Ellenzéki képviselők mondják, hogy a betelepítési kvóta nincs napirenden. Nem igaz, az Európai Unióban továbbra is nagyon fontos témaként kezelik a betelepítési kvótát és hogy Magyarország torkán letolják ezt a Magyarországon nem kívánatos dolgot. Mint ahogy ismert az október 2-ai népszavazáson létrejött egy új egység Magyarországért, hiszen több mint 3,3 millió egységesen támogatta a kormány álláspontját a kényszerbetelepítés ellen.”

Az is egyértelművé vált, hogy a kötelező betelepítési kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak. Van egy felelős kormány Magyarországon és van egy nagyon felelőtlen ellenzék – így fogalmazott Földi László.

FÖLDI LÁSZLÓ országgyűlési képviselő: „Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra, hogy a Jobbik részéről Volner János az Országgyűlésben a magyar emberek érdekeivel és akaratával szembeszállva, nem támogatta az alaptörvény módosítását. Magyarország érdeke és Magyarország védelme csak a kormánynak és a kormánypártoknak fontos. A kormánypártok és a kormány a Fidesz-Kdnp frakció a továbbiakban is mindent el fog követni, hogy érvényesítsék a magyar emberek akaratát és megvédjék az országot a migránsok betelepítésétől.”

Földi László hangsúlyozta: Volner János távolmaradt a szavazásától, így az országgyűlés nem tudta elfogadni az alaptörvényt , hiszen az ellenzéki pártok közül egyik sem szavazott az alaptörvény módosítása kapcsán.