Asztalitenisz eredmények

674

Asztalitenisz NB III, december 9.

Szuperinfó-CVSE II. – Őrbottyán SE 14:4

Győztek: Péter Aladár 4, Szalkai Attila 3, Koroknay Tamás 3, Lőrinczi Károly 3 és a Péter-Szalkai páros.

Fontos rangadót sikerült simán megnyerni, most mindenki tudta hozni magát. Péter Aladár az utolsó mérkőzésen nagy küzdelemben őrizte meg veretlenségét, Lőrinczi Károly nem igazán egészségesen is vállalta a játékot, és 3 győzelemmel  járult hozzá a hazai sikerhez.

Pest Megye „A”, december 8.

Szuperinfó-CVSE III. – Váci Reménység II. 7:11

Győztek: Fodor Árpád 3, Hörömpő Ferenc 3, a Fodor-Hegyi páros.

Ketten tudtak lépést tartani és hármat is nyerni a hazaiaknál. Kis szerencsével döntetlen is lehetett volna az eredmény.

Pest Megye „C”, december 8.

Szuperinfó-CVSE IV. – Tápiógyörgye SE II. 18:0

Győztek: Füle Marcell 4, Virágh György 4, Koncz Ábel 4, Petrik András 4 és a Virágh-Koncz illetve a Petrik-Füle párosok.

Nagyon sima és egyértelmű győzelem született a legalsó megyei osztályban.

Országos Serdülő TOP 24, Tata, december 9-10.

  1. Ócsai Máté 16. Hörömpő Ferenc 22. Tótin Kristóf

Az előzetes elvárás és ranglistahelyezések valamint az indulók alapján Ócsai Mátét az első kettőbe volt várható. Hörömpő Ferenc 19-ik volt a ranglistán, Tótin Kristóf pedig 25-ik. Az utóbbi kettő még újonc korú játékos. A csoportküzdelmek után egy váratlan vereség ellenére Ócsai Máté megőrizte első helyét, Hörömpő Ferenc bravúrosan bekerült a második legjobb 8-ba, Tótin Kristóf egy győzelmet szerzett és a harmadik 8-as csoportba jutott. A második napon dőltek el a helyezések, ahol 3 vereséggel – amiből 2 elkerülhető lehetett volna – lett 4. Ócsai Máté. Hörömpő Ferenc 1 győzelmet szerzett, Tótin Kristóf nem tudott gyűjteni győzelmet.