Asztalitenisz eredmények

672

Országos Serdülő Csapat és Egyéni Asztalitenisz-bajnokság, Budapest, március 9-11.

A csapatbajnokságot nem az elvártaknak megfelelően rendezték meg, hiszen a kiemelés szerinti legjobb négy csapatnak (köztük a ceglédinek is) selejtezőt kellett játszani pénteken. Ócsai Máté hiánya miatt így a cél a legjobb 8 közé kerülés volt, melyhez 3 győztes meccs kellett volna. Tótin Kristóf és Hörömpő Ferenc így is közel volt, de végül ketten kevésnek bizonyultak .

Csapatbajnokság

Szuperinfó-CVSE – Kispest SE „A” 3:2

Szuperinfó-CVSE – Budaörsi SE 3:1

Szuperinfó-CVSE – KSI „B” 2:3

Szuperinfó-CVSE – BVSC „B” 0:3

A szombati versenyen sikerült érmet szerezni, hiszen Ócsai Máté simán jutott a legjobb 4 közé, ahol viszont sima vereséget szenvedett válogatott csapattársától, Huzsvár Eriktől. A 3. helyért BVSC-s Krebs Leventét győzte le. Hörömpő Ferenc pénteki gyenge játékát feledtette és bejutott a legjobb 16 közé. Szoros mérkőzésen kikapott KSI-s ellenfelétől, végül a helyosztón 14. lett.

Egyéni

  1. Ócsai Máté

14. Hörömpő Ferenc

 

Az M4 sportcsatorna Kis Bajnok Magazin forgatott a CVSE Damjanich u. 3 alatt lévő sportcsarnok asztalitenisztermében és a Sportmúzeumban. Az adás március 18-án, vasárnap 9:45-től lesz látható, ahol 5-6 percben lehet majd látni riportokat játékosokkal, edzőkkel valamint az itt folyó munkába ad majd bepillantást.