Asztalitenisz eredmények

659

Asztalitenisz NB III, november 11.
Váci Reménység SE II. – Szuperinfó-Ceglédi VSE II. 9:9
Ceglédi győztesek: Szalkai Attila 2, Péter Aladár 2, Török István 2, Hörömpő Ferenc 1 és a Szalkai-Török valamint a Péter- Hörömpő párosok.
A játék minőségéra rányomták a bélyegüket a nem megfelelő körülmények, főleg a fényviszonyok voltak igen gyengék.
Pest Megye I/A, november 10.
Gyál SE I. – Szuperinfó-Ceglédi VSE III. 11:7
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Schmidt Máté 2, Tótin Kristóf 1.
Egy fecske nem csinál nyarat. Schmidt Máté betegségből lábadozva is vállalta a játékot. Török István nagyon hiányzott a csapatból, neki NB III-at kellett játszania a Vác ellen.
Pest Megye I/C, november 9.
Albertirsa SE II. – Szuperinfó-Ceglédi VSE IV. 9:9
Ceglédi győztesek: Unghváry András 3, Ungureán Dorka 2, Virágh György 2, Petrik András 1 és az Unghváry-Ungureán páros.
A legfiatalabb együttes döntetlent játszott Albertirsa második csapatával. Legutóbb Petrik András nyert Délegyháza I-es csapata ellen hármat, most Unghváry Andrásnak sikerült ugyanez. Virágh György és Ungureán Dorka 2 győzelme biztató és önbizalom növelő lehet a jövőre nézve.
Nemzetközi Ifjúsági és Serdülő Asztalitenisz-verseny, Szombathely, november 7-11.
Ifjúsági (134 induló)
Egyéni: a főtáblára került Ócsai Máté
Serdülő (98 induló )
Egyéni: a legjobb 16 közé került Ócsai Máté
Hagyományosan nagy és erős mezőny érkezett Szombathelyre (40 ország 300 versenyzője). A legjobb európai (francia, német, orosz stb.) játékosokon túl az ázsiaiak (Japán, Kína, Szingapúr stb.) is komoly csapattal érkeztek.
Ócsai Máté, a Szuperinfó-CVSE játékosa nem teljesen egészségesen is vállalta a játékot. Az ifjúsági versenyszámban körbeveréssel sikerült a főtáblára felkerülni, ott spanyol ellenféltől kapott ki 4:2 arányban. A serdülőknél már a legjobb 64 között várta ellenfelét Máté, aki egy görög játékos volt. A 3:2-es győzelem után a szlovák Goldír Jakubbal szemben sima 3:0-ás siker következett. Végül a verseny második kiemeltje, Holló Mike állította meg, akit egy játszmában tudott igazán megszorítani. Holló a későbbi győztes kínai játékostól a döntő játszmában 11:9-re kapott ki a négy közé jutásért.