Asztalitenisz eredmények

645

Férfi Asztalitenisz Extraliga, november 17.
Szuperinfó-CVSE I. – HED-LAND Mezőberény Sportcsarnok SE 3:4
Ceglédi győztesek: Marsi Márton 1, Ócsai Máté 1 illetve az Ócsai-Marsi páros
Ismét egy szoros vereség a 3. helyen álló Mezőberény ellen. Jól indult a meccs, a párost sikerült megnyerni. Sajnos Sebestyén Péteren nem találtak fogást a ceglédiek, a Marsi-Szabó meccs döntő játszmában ment el. Ha az megvan, fordított eredmény születik és nyer a Cegléd az egyes játékosukat nélkülöző ellenféllel szemben. Ócsai Máté és Marsi Márton is a pár éve Cegléden játszó Kiss Dánielt verte meg.

Asztalitenisz NB III, november 17.
Őrbottyán Csapatok SE I. – Szuperinfó-CVSE II. 2:16
Ceglédi győztesek: Bozsó Norbert 4, Hörömpő Ferenc 4, Török István 3, Szalkai Attila 3 illetve a Szalkai-Török és a Hörömpő-Bozsó párosok.
Meglepően könnyed siker született annak ellenére, hogy baleset miatt torlódás alakult ki a 4-es úton, ezért 20 perccel később érkeztek meg a ceglédi játékosok. „Régi újoncot” avatott a CVSE Bozsó Norbert személyében, aki közel két év után ismét ütőt ragadott és nagyszerűen játszott.

Asztalitenisz Pest Megye I/A, november 16.
Gyál ASE II. – Szuperinfó-CVSE III. 9:9
Ceglédi győztesek: Fodor Árpád 4, Tótin Kristóf 2, Ungvári András 1, Dr. Dervaderics Csaba 1 illetve a Fodor-Tótin páros.
Szoros mérkőzésen közel állt a győzelemhez a Cegléd, a beugró Ungvári András és Dervaderics Csaba is nyert egy-egy meccset. Sajnos 9:8-nál könnyűnek mondható mérkőzés ment el és maradt a döntetlen.

Feszültség Kupa Országos Újonc TOP 24 Asztalitenisz-verseny, Szeged, november 15-16.
Leány
12. Ungureán Dorka
Az első nap Dorka remek játékkal először 6-as csoportban 3 vereséggel és 2 győzelemmel végzett, majd a 9-16 között folytatva (most már 8-as csoportban) egy vereséggel és egy győzelemmel zárt. Másnap sajnos gyengén kezdett egy fontos mérkőzésen, és ez meghatározó volt a többi találkozóján is. Kivételt képezett az utolsó, ahol végre saját játékát játszva meggyőző fölénnyel verte meg pécsi riválisát.